Nagrade najboljim poduzetnicama – 2017

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama:

1. Inspirativna poduzetnica godine

Žena koja je uspjela prebroditi sve prepreke i pretvoriti ih u prednosti te ostvariti kontinuirani rast svog biznisa. Tvrtka mora biti stara minimalno 5 godina i imati minimalno 5 zaposlenika.

2. Perspektivna poduzetnica godine

Zapošljava minimalno 5 zaposlenih, ostvaruje rast iz godine u godinu.

3. Mikro poduzetnica godine

Žena koja zapošljava maksimalno 5 zaposlenika, ostvaruje rast iz godine u godinu.

4. Start-up poduzetnica godine

Žena koja je u periodu od maksimalno 5 godina razvila biznis koji je spreman za sljedeću fazu rasta. Svojim vodstvom uspješno je izgradila profitabilan i održiv poslovni model.

Pravila, kriteriji za prijavu

Predajte prijavu:

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš email email (obavezno)

Kategorija (obavezno)

Za poduzetnicu godine nominiram (ime i prezime osobe): (obavezno)

Zatvaranje prijava: 15.10. 2017.

Objava finalistica: 1.11. 2017.

Dodjela nagrada 14.11. 2017.

Nominirati se može svaka žena sama ili ju može netko drugi nominirati. Kriteriji za prijavljivanje i prijavu za kategorije za poduzetnice:

  • Aktivna u biznisu registriranom u Hrvatskoj najmanje tri godine. Tvrtka mora imati financijske izvještaje najmanje za tri godine. Ovaj kriterij ne odnosi se na startup kategoriju.
  • Mora posjedovati udjel/dionice u tvrtci, biti na izvršnoj ili poziciji zaduženoj za donošenje odluka. Odgovorna je za svakodnevno vođenje poslovanja i financijske rezultate
  • Mora biti osnivač tvrtke ili imati značajan utjecaj na tvrtku ako je kupljena
  • Može biti davatelj franšize ali ne i primatelj

Prijava za izbor za svaku kategoriju sadrži općenite informacije, informacije o uspješnosti nominirane osobe (i njene tvrtke) te dodatne informacije ovisno o kategoriji

  • Za svaku kategoriju poduzetnica odabire se 3 finalistice koje revizoru Crowe Horwath dostavljaju svoje financijske izvještaje za posljednje tri godine. Financijski izvještaji će biti tretirani kao povjerljivi, vidjet će ih samo revizor, i biti će pregledana njihova konzistentnost, dobre financijske prakse i snaga tvrtke.
  • Samo potpune prijave koje zadovoljavaju sve kriterije će biti uzete u obzir.

Žiri čine iskusni poduzetnici i poslovni ljudi

Kristina_web

Kristina Ercegović

Serijska poduzetnica sa dva uspješna exita. Trenutno kroz tvrtku Zaokret vodi projekt Business caffe za umrežavanje, mentoring, edukaciju i inspiraciju malih poduzetnika.

selma-prodanovic

Selma Prodanović

Poduzetnica i filantropistica poznata kao „Business Angelina”; radi na razvoju poduzetničkog ekosistema u Austriji i regiji gdje je podržala preko 300 startupova.

frane

Frane Šesnić

Direktor je Razvojne agencije Zagreb TPZ d.o.o. koja upravlja Tehnološkim parkom Zagreb, jamstvenom agencijom, poduzetničkim centrom i centrom za razvoj projekata.

davorin-b

Davorin Štetner

Serijski poduzetnik i investitor, predsjednik udruge poslovnih anđela Crane.

Nema komentara

Komentari su zatvoreni