20% na prijevode i lekture

Ja sam Jelena Celcer, osnivačica i vlasnica Babela. Profesorica sam hrvatskoga jezika i književnosti i engleskoga jezika i književnosti, stalni sudski tumač za engleski jezik i ovlaštena lektorica za hrvatski jezik. Ukratko, zaljubljenica u jezike.

Nekoliko sam godina zanat pekla u vodećoj prevoditeljskoj agenciji, no prevagnula je želja za samostalnošću i osobnijim pristupom poslu. Stoga sam 2013. godine otvorila vlastiti obrt za prevođenje i intelektualne usluge. Specijalizirana sam za prijevode iz pravno-poslovne domene, marketinga i lokalizacije, a prevodim i za Europski parlament, Europsku komisiju i institucije Europske unije. Članica sam Udruge Sudski tumači i prevoditelji – podružnica Rijeka (STIP) u sklopu koje se redovito dodatno educiram i usavršavam svoja znanja.

No Babel nisam samo ja. Babel čini i mreža suradnika, stručnjaka u svojim jezicima i područjima. U Babelu u svakom trenutku možete dobiti prijevode sa sljedećih jezika i na sljedeće jezike: talijanski, njemački, francuski, španjolski, slovenski, srpski, poljski, makedonski, ruski, ukrajinski, kineski, japanski… Svi naši suradnici visoko su obrazovani jezični stručnjaci s najmanje pet godina iskustva, a sve ih, osim strasti za jezicima, odlikuje i stalna želja za usavršavanjem.

Lektoriranje i jezično savjetništvo posebno su važne stavke u Babelovu portfelju usluga. Lektoriramo svaki prijevod, pružajući dodanu vrijednost, a najviše nas veseli rasprava o jezičnim nedoumicama i vratolomijama na radionicama koje organiziramo na upit. Radionice se mogu fokusirati na jezična pitanja, pripremu javnih nastupa ili oboje.

Iznimno mi je važno naglasiti da svojim klijentima pristupam individualno, nastojeći se prilagoditi svim zahtjevima i potrebama. Iako su potrebe različite, svi su nam jednako važni, od pojedinca do velikih korporacija. Babelovi klijenti znaju što dobivaju: individualan pristup, kvalitetu, profesionalnost, pouzdanost, poštivanje dogovora. Sve to redovito rezultira dugoročnim suradnjama.

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta sve usluge (ovjereni i neovjereni prijevodi s engleskoga i na engleski jezik, lektura hrvatskog jezika). Potrebno je predočiti člansku iskaznicu.

Kontakt:

Jelena Celcer

[email protected]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime