Kombinezon: Kako ga kombinirati prema građi tijela?

Posljednjih nekoliko sezona kombinezon ima sve bolju poziciju u ormarima trendseterica i modnih blogerica. S jednim modnim komadom možete izgledati odlično obučeno, od glave do pete, ali je važno znati kako kombinirati kombinezon za svoju građu tijela.

“Većina žena često poseže za haljinom u trenutku kada nema inspiraciju sto obući, koja kao jedan komad stvara cjelokupni outfit. U zadnje vrijeme trendovi su nametnuli kombinezon kao stylish verziju komada koji nas oblači od glave do pete”, istaknula je Ana Matutinović, stilstica i vlasnica tvrtke Style&Wings.


Pročitajte više: Kombinezon – savršeni komad za vrući dan u uredu


Kako kombinirati kombinezon?

Naravno, nije jednostavno pronaći idealan kombinezon, ali uz nekoliko trikova Ane Matutinović, svaka žena može pronaći ‘svoj’ kombinezon. Najvažnije je prilagoditi ga svojoj građi.

“Žene s jačim gornjim dijelom tijela balans će napraviti tako da biraju kombinezone koji nemaju naglašena ramena niti prevelike uzorke u gornjem dijelu.

Žene kruškolikog oblika tijela moraju birati one kombinezone koji će fokus staviti na dekolte i gornji dio tijela kako bi širi bokovi pali u drugi plan.

Žene s figurom pješčanog sata svoje obline mogu naglasiti dodajući remen kako bi struk došao do izražaja.”

Petra nosi: Mona kombinezon, Poche torba, Ghetaldus naočale, Garderoba cipele

Naravno, i kad je kombinezon u pitanju, kombinaciju možete podići modnim dodacima koji će joj dati mali pomak od svakodnevice i upotpuniti look.


Pročitajte više: Što nositi na posao po najvećim vrućinama?


“Kombinezon možete upotpuniti nakitom ili maramom, a cipele kombinirati ovisno o prigodi i materijalu kombinezona. Traper i pamuk mogu podnijeti sportsku i elegantnu obuću dok više elegantniji materijali poput svile najbolje pristaju uz visoke potpetice”, zaključila je Ana.

Svježinu odjeće održavajte s Philips Steam&Go.

Foto: Andro Tasovac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

digitalni nomadi turska

Kako je Turska postala raj za digitalne nomade?

Sa svojim živopisnim gradovima i zadivljujućim obalama, Turska, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, sada postaje utočište i za digitalne...
- Advertisment -