Fornix za vikend daruje Renault Conquest jednoj od Vas! Tko ga želi voziti?

Renault Conquest novi je SUV koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Svojim multimedijskim sustavom Easy Link povezuje se s mobitelom i u mnogočemu olakšava vožnju. Jedna gošća Women in Adria ljetnog partyja powered by Somersby u Osijeku će ga imati priliku voziti.

“Koji god da ste automobil došli k nama vidjeti, jamčim vam da ćete se uhvatiti za ‘kvaku’ Conquesta. Kupovali ga ili ne… Jednostavno toliko dobro izgleda da se ‘još nije rodio’ onaj koji je pokraj njega samo prošao”, poučio nam je prvi čovjek prodaje Renaultovih vozila u osječkom Fornixu Vladimir Krtić, dodajući anegdotu od dan ranije.

Renault Conquest

Pročitajte više: Žene vozači u autima za muškarce


“Stanem Conquestom na cesti pokraj par ‘frendova’ i kažem ‘Evo, vozim ga na pranje i ‘lickanje’, jer ide u nagradni natječaj. Darujemo ga za vikend. Kako misliš darujete i kakav vikend?’ pitaju me odmah. I ja nastavim govoriti o čemu je riječ, o kakvom događaju, da će ondje biti poslovne žene, menadžerice regije i istog trenutka ih vidim kako se među sobom mjerkaju i ‘kuže’ da niti jedan ne konkurira za događaj i nagradu. Dakle, nasmijao sam se s njima samo tako”, nastavlja Krtić, zaključujući, “Stvarno nije rijetkost da se ljudi okreću za ovim automobilom, raspituju se na parkiralištu o njemu, prilaze riječima ‘Aaaa, stigao je’.”

Renault Megane Conquest je SUV. Podignut je u odnosu na ranije modele Meganea, što zahtjeva tržište, traži više aute, a opet je zadržao i karakteristike ‘coupea’.

Opremu je gotovo suludo nabrajati u uvjetima kada mu ne manjka ništa. Ima 15 sustava za pomoć u vožnji, Easy Drive. Upozorava Vas kod parkiranja, vožnje, na vozila ispred, iza Vas. Ima multimedijski sustav, Easy Link. Onoga trenutka kada sjednete u vozilo i Vaš se telefon poveže, sve Vaše aplikacije, sve, ali sve je na zaslonu u automobilu. Ima i ambijentalno osvjetljenje, čitavu ‘ludost’ sitnih detalja koji vožnju pretvaraju u užitak.

Renault Conquest

A snaga, ‘stroj pod haubom’? Od 1,3 do 1,6 ‘kubika’, 140 ‘konja’, automatskim mjenjačem, 7 ‘brzina’, u najsurovijem scenariju će prosječno potrošiti do 6,1 litara benzina na 100 kilometara.

I napokon cijena… Kad vidite cijenu, i bez svega nabrojanog bit će vam jasno da pred Vama stoji viša klasa, poslovni automobil, ali i automobil koji svim navedenim značajkama jamči i udobnost i užitak i sposobnost ‘podnijeti’ cijelu obitelj. Renault je i opet pogodio, Amerikanci bi rekli – ‘They nailed it’.

Renault Megane Conquest osječki Fornix za vikend na upotrebu daruje jednoj od gošći Women in Adria ljetnog partyja powered by Somersby u Osijeku.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...
- Advertisment -