„Vodič kroz razvod braka“ Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin osvojio susjedne zemlje i Veliku Britaniju te potaknuo autorice na nove projekte

Prvi hrvatski psihološko-pravni priručnik „Vodič kroz razvod braka“ Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin nakon uspjeha na domaćem tržištu, širi se i na regionalno tržište, ali i šire.

Tražen u Sloveniji, Srbiji i Velikoj Britaniji

„Ugovor sa Slovenijom već smo potpisale. Pravnici sa Pravnog fakulteta u Ljubljani prilagođavaju knjigu njihovom zakonodavstvu i vrlo skoro će u izdanju Nakladničke kuće Forma 7 ugledati svjetlo dana“, kazale su nam.

U Srbiji imaju dvije ponude i trebaju se odlučiti koju će prihvatiti, a osim toga prevele su ga i prilagodile britanskom zakonodavstvu, a čak su tri izdavačke kuće iz Londona pokazale veliki interes za objavljivanje. Naime, u Velikoj Britaniji ne postoji takvo što.

„Imaju samo pravne ili psihološke priručnike zasebno, ali u kombinaciji kakva je naša ne postoji ništa slično“, objasnile su Ivana i Karmen.

Prvi regionalni YouTube kanal o pravnoj i psihološkoj potpori

Nakon objavljivanja priručnika počeli su im svakodnevno stizati brojni upiti iz cijele Hrvatske, te su se autorice odlučile za pokretanje svog YouTube kanala. Na ovu ideju su došle jer više ni uz najbolju volju nisu stigle odgovarati na sva pitanja.

„Ovo će biti prvi u Hrvatskoj, ali i čitavoj regiji kanal na kojem će se pružati pravno i psihološko znanje i potpora vezana za razvod braka. Sve teme koje smo obradile u knjizi objasnit će se na još zanimljiviji, detaljniji i korisniji način. Paralelno s temom razvoda snimat ćemo klipove na sve teme koje obrađujemo u našoj novoj, već napisanoj knjizi koja ce se u prodaji naći iduće godine, također u suradnji s Nakladom Ljevak- psihološko-pravni priručnik „Vodič u sretan brak.“

Novi priručnik – „Vodič u sretan brak“

Novi priručnik bavi se temama i problemima s kojima se susrećemo u partnerskim, ali i svim popratnim odnosima – sa svekrvama, punicama, obitelji, prijateljima…, ali i bračnim financijama kao izvorima bračnih frustracija, pa i nevjerom u braku. Ali ponajviše odnosom sa samima sobom.

„Glavna je naša poruka i suština knjige da raditi na odnosu zapravo znači raditi na sebi. A prihvaćati i voljeti drugoga adekvatno je nemoguće bez da prehodno prihvatite i zavolite sebe u kompletu. Kako prihvatiti i zavoljeti sebe, potom partnera i sve ostale, i kako eliminirati stres i nezadovoljstvo iz bračnog i ostalih odnosa te živjeti ispunjen sretan život – teme su koje poučavamo u knjizi i koje ćemo poučavati na našem YouTube kanalu“, zaključile su Ivana Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin

Foto: privatna arhiva Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...