Na Women in Adria gledajte prvi hrvatski psihološko-pravni YouTube kanal!

Autorice prvog hrvatskog Vodiča kroz razvod braka – naša kolumnistica pravnica Ivana Mijić Vulinović i psihoterapeutkinja Karmen Kmetović Prkačin, pokrenule su svoj YouTube kanal.

Psychotherapy & Coaching

Na njemu će davati pravne i psihološke savjete vezano za razvod braka, ali i sve ostale životno nam bitne i zanimljive teme. Između ostaloga o pravnom i psihološkom aspektu braka, radnim pravima i stresu na poslu, usklađivanju obiteljskog života i karijere, financijama…

Sve ono čime se bave u svojoj privatnoj praksi Psychotherapy & Coaching u sklopu koje održavaju predavanja, seminare, radionice, te pružaju usluge individualnog i partnerskog savjetovanja, čak i putem Skypea, ovim putem dijelit će s vama.

O čemu će sve Ivana i Karmen pričati u svojim video uratcima, te kako je njihov Vodič kroz razvod braka dospio do Slovenije, Srbije ali i Velike Britanije – poslušajte u njihovoj prvoj snimci! Kao i o novoj knjizi – također prvom hrvatskom psihološko-pravnom priručniku Vodiču u sretan brak – koja će biti objavljena početkom iduće godine, također u suradnji s vodećom hrvatskom izdavačkom kućom Nakladom Ljevak.

https://www.youtube.com/watch?v=arXVd4kidps

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...