Na Women in Adria gledajte prvi hrvatski psihološko-pravni YouTube kanal!

Autorice prvog hrvatskog Vodiča kroz razvod braka – naša kolumnistica pravnica Ivana Mijić Vulinović i psihoterapeutkinja Karmen Kmetović Prkačin, pokrenule su svoj YouTube kanal.

Psychotherapy & Coaching

Na njemu će davati pravne i psihološke savjete vezano za razvod braka, ali i sve ostale životno nam bitne i zanimljive teme. Između ostaloga o pravnom i psihološkom aspektu braka, radnim pravima i stresu na poslu, usklađivanju obiteljskog života i karijere, financijama…

Sve ono čime se bave u svojoj privatnoj praksi Psychotherapy & Coaching u sklopu koje održavaju predavanja, seminare, radionice, te pružaju usluge individualnog i partnerskog savjetovanja, čak i putem Skypea, ovim putem dijelit će s vama.

O čemu će sve Ivana i Karmen pričati u svojim video uratcima, te kako je njihov Vodič kroz razvod braka dospio do Slovenije, Srbije ali i Velike Britanije – poslušajte u njihovoj prvoj snimci! Kao i o novoj knjizi – također prvom hrvatskom psihološko-pravnom priručniku Vodiču u sretan brak – koja će biti objavljena početkom iduće godine, također u suradnji s vodećom hrvatskom izdavačkom kućom Nakladom Ljevak.

https://www.youtube.com/watch?v=arXVd4kidps

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više