Stigao nam je Paušalist – prva aplikacija za paušalni obrt

Sjetite se kako iz dana u dan slušate motivacijske priče o novopečenim poduzetnicama i poduzetnicima. Slušate o rušenju prekomjerno ucrtanog starog koncepta o neizbježnom radu za napornog poslodavca, po barem osam sati svakodnevno. Svi slavonski proplanci, pa i šire, mogu biti vaši za trčkaranje u slobodi donošenja odluka i kreiranju vlastitog rasporeda ako se odlučite postati poduzetnica!

Povezano: Od 1.1.2019. paušalni obrt definitivno postaje najisplativiji oblik poslovanja za početnike

Nisu samo “one” i “oni” odvažni. Odlučili ste i vi pokrenuti svoj posao. Možda je još mali i zove se paušalni obrt, ali ima svoju dušu. Eto i vašeg prvog klijenta, ostavili ste super profesionalan dojam i odradili projekt za čistu peticu. Nema veće sreće od trenutka za primiti prvu uplatu, ali još niste sigurni kako izdati račun.

Naravno da “guglate” pa tražite imate li nečiji izdani račun među papirologijom da iskoristite što se da iskoristiti… Nakon nekog vremena ste otvorili Word dokument i sastavili nekakav obrazac. Sve ste istipkali i par puta provjerili, za svaki slučaj da se ne primijeti da je ručno uneseno. Onda ste zaboravili spremiti obrazac, a prilikom izdavanja sljedećeg računa ste morali raditi novi obrazac i sva muka je bespovratno potrošila još barem sat vremena.

Aplikacija za paušalni obrt

Kako je nastala aplikacija za paušalni obrt?

Cijela dosadašnja priča u članku nije izmišljena. Radi se o mojoj priči u vrijeme kada sam pokrenula svoj paušalni obrt. Uvijek se trudim ostaviti profesionalan dojam prilikom sastanaka s klijentima pa sve do kraja projekta. Ono što mi je stvaralo frustraciju i smanjivalo samopouzdanje je bilo izdavanje računa u Word-u. Još veća frustracija je bila kad bih napravila tipfeler u stavkama ili kad bih izračunala krivi iznos usluge, a već sam poslala račun. Proceduru s isprikama prema klijentu neću niti opisivati.

Povezano: 5 zabluda o paušalnom obrtu koje bi vas mogle skupo koštati

Pozitivna strana priče je što imam partnera programera i nije mu ginulo potrošiti dane na izradu aplikacije za generiranje računa. Rekla sam mu da napravi što “gluplju” i jednostavniju aplikaciju s minimalnom vjerojatnošću za pogreške. Tako je sve krenulo i danas vam predstavljam našu aplikaciju za izdavanje računa za paušalne obrtnike zvanu Paušalist.

Zašto bi koristila Paušalist?

Aplikacija za paušalni obrt osim što je prejednostavna za izdavanje računa s barcode-om za uplatu, možete generirati KPR i PO-SD obrasce, pratiti analizu svih financijskih izvještaja, exportati sve važne izvještaje u Excelu, direktno poslati račun putem e-maila iz aplikacije i pristupiti aplikaciji preko mobitela, neovisno na kojoj se lokaciji nalazila. Uz sve navedeno, pobrinuli smo se i za sigurnost vaših podataka. Svi se podaci automatski backupiraju i zaštićeni su https protokolom te SSL certifikatom.

Povezano: Paušalni obrt ili kako najjednostavnije započeti vlastiti posao

Kako započeti s korištenjem?

Sve detaljnije informacije možete pronaći na našoj web stranici: www.pausalist.com.
Ako želite isprobati aplikaciju prije finalne odluke, dovoljno je ispuniti naš online obrazac. Nakon toga dobijete besplatan pristup aplikaciji na mjesec dana.

Članice Women in Adria imaju 50% popusta na godišnju cijenu aplikacije Paušalist.

Autor: Nikolina Jerković, ekspert za vizualne komunikacije LLano Agency.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

  1. Već na uvodnom ekranu imate problem. Implicitna privola je prekrašaj prema GDPR-u. Dozvoljena je samo, isključivo i jeidno eksplicitna privola ispitanika. Osim toga, zašto privola odmah na početku? Tako ste izgbili kupce koji ne žele kolačiće na računalu i nisu mogli vdijeti ništa o vašem proizvodu. Privola ima smisla tek kad stvarno prikupljate osobne podatke, npr preko neke forme. Korisničko iskustvo? Kako da ne!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pravila za suzbijanje nasilja nad ženama

Stigla prva pravila EU-a za suzbijanje nasilja nad ženama. ‘Treba nam...

Europski parlament donio je prva pravila Europske unije za suzbijanje nasilja nad ženama. Njihov je cilj spriječiti rodno uvjetovano nasilje i...
- Advertisment -