La Roche Posay Hydreane

La Roche Posay Hydreane proizvodi predstavljaju svakodnevnu hidratantnu njegu prilagođenu osjetljivoj koži.

La Roche Posay Hydreane dnevna i noćna rutina hidratacije

Dnevna i noćna rutina za jedinstvenu njegu kože uključuju proizvode: La Roche Posay termalnu vodu i Hydreane BB kremu kao odgovor na dnevnu potrebu za hidratacijom lica, te fiziološku micelarnu otopinu i Hydreane Legere ili Riche kako bi koža i tijekom noći bila čista i njegovana.

Dnevna rutina

EAU THERMALE_ 150g (1)

 

1. korak:  La Roche-Posay termalna voda prirodan je antioksidans koji umiruje osjetljivu kožu nadraženu uslijed djelovanja vanjskih čimbenika te pomaže u sprječavanju starenja kože. Jedinstvena kombinacija minerala i elemenata (selen) umiruju kožu te ju istovremeno čine mekšom.

2.korak: Hydreane BB krema prva je BB krema koja sadrži termalnu vodu La Roche-Posay te je prilagođena osjetljivoj koži. U samo jednom koraku hidratizira, umiruje i štiti kožu te pruža  trenutačno ujednačen, uravnotežen,  svjež i blistav ten.

 

 

 

 Noćna rutina

 la roche posay hydreane1.korak: Fiziološka micelarna otopina za osjetljivu kožu nježno uklanja šminku s lica, očpoštuje fiziološku ravnotežu kože. Sve dok je čišćenje i njega lica s odgovarajućim proizvodima na prvom mjestu koža će biti zdrava i lijepa.

2.korak: Hydreane  je hidratantna njega koja vlaži kožu lica te joj vraća osjećaj ugode i mekoće. Dostupna u dvije teksture (za normalnu i mješovitu te suhu kožu) Hydreane Legere ili Riche odličan je izbor noćne hidratantne njege.

La Roche Hydreane: svakodnevna hidratantna njega za osjetljivu kožu

Proizvodi iz linije La Roche Hydreane bogati su selenom te svakodnevno vlaže i smanjuju osjetljivost kože. Hidrolipidi  u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu te joj daju potrebnu vlagu i  postupno smanjuju njenu osjetljivost.i

 

la roche posay HYDREANE BB KREMA hidratizira kožu, ujednačuje ten te umiruje i štiti kožu od UV zraka. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutačno uravnotežen i svjež ten. Njezina glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkom. Omogućuje 12-satnu hidrataciju zahvaljujući  djelovanju termalne vode i hidrolipida koji omogućuju vodi da prodire u epidermis i na taj način hidratizira i umiruje kožu čitav dan. BB krema je dostupna u dvije nijanse.

HYDREANE njega dostupna je u dvije teksture koje osiguravaju ugodnu upotrebu i osjećaj svježine na koži: bogata tekstura namijenjena suhoj i vrlo suhoj koži te lagana namijenjena normalnoj i mješovitoj koži.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija hvar

Poduzetništvo čini Hvar jedinstvenom destinacijom

U sunčanom Hvaru i to u - ni manje ni više - staroj Lođi impresivna pročelja, u petak se održala Konferencija...