Mirjana Petković organizira Heal Your Life® radionicu “Zavolite sebe, iscijelite svoj život” po filozofiji Louise L. Hay

Mirjana Petković, Heal Your Life® trenerica iz Lakoće življenja, organizira intenzivnu dvodnevnu Heal Your Life® radionicu “Zavolite sebe, iscijelite svoj život” koja se održava u Splitu od 14. do 15. svibnja 2016. u hotelu LE MÉRIDIEN LAV  u Podstrani, te  u Zagrebu od 28. do 29. svibnja u hotelu Sheraton, od 10 do 18 sati.

Mirjana je radionicu osmislila prema filozofiji Louise L. Hay kako bi si žene poklonile dva nezaboravna dana, koja će zaista promijeniti njihov život na bolje i to na svim poljima njihova života.

Mirjana poziva da dođete na mjesto gdje počinje Vaša promjena i gdje ćete ispisati svoju novu životnu priču satkanu od ljubavi i povjerenja, prvenstveno prema sebi, a time i prema svima oko Vas.

Prijaviti se možete na www.lakoca-zivljenja.hr ili putem e-pošte na [email protected], a tijekom radionice, kroz vježbe, afirmacije i vizualizacije, radit će se na sljedećim aspektima;

  • osvještavanje negativnih uvjerenja koja oblikuju naš život
  • prepoznavanje negativnih misli i kako ih promijeniti
  • uvid u obiteljske odnose i njihov utjecaj na naše izbore koje činimo u životu
  • kako se nositi sa teškim emocijama
  • osvještavanje djeteta u nama
  • iscjeljivanje putem opraštanja sebi i drugima
  • stvaranje zdravih veza i odnosa
  • oslobođenje od uništavajućih i destruktivnih modela ponašanja
  • pronalaženje smisla i životne svrhe
  • kreiranje nove priče vašega novoga života

Mirjana savjetuje da ne odgađate svoj život za neki drugi put, jer jedino što zaista imate je sadašnji trenutak, kojeg kreirate Vi, sada i ovdje. Zaslužujete samo najbolje i upravo Vam ova dvodnevna radionica može pokazati kako je sve u životu moguće i kako na jednostavan način promjenom razmišljanja i jednog sasvim drugačijeg pogleda na svijet možete promijeniti svoju stvarnost, uživati u predivnim mogućnostima, u ljubavi, samopouzdanju, zdravlju, miru i sreći.

Ovaj snažan dvodnevni program pružit će Vam razumijevanje, inspiraciju, znanje, kao i konkretne alate koji će Vam biti smjernica i pomoć u svakoj prilici tokom života. Radeći na sebi i baveći se svojim umom, tijelom, duhom i emocijama naučit ćete kako se osloboditi negativnih misli, prošlosti i starih ograničavajućih uvjerenja koja Vas sprječavaju da živite onako kako Vi to želite.

Foto: www.123rf.com

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više