Aircash nagrađuje vašu vjernost – Evo kako do vrijednih nagrada

Aircash, vodeća platforma za digitalna plaćanja, sa zadovoljstvom objavljuje svoju ljetnu kampanju. U suradnji s Entriom, Aircash će korisnicima i ove godine pružiti izvanredne nagrade i ekskluzivne pogodnosti. Ova suradnja već drugu godinu za redom potvrđuje uspješnu sinergiju između vodećih kompanija u svom segmentu. Za svako plaćanje ulaznica Aircash opcijom “Skeniraj i Plati” na Entriu do 5. kolovoza, korisnici će besplatno dobiti stilski ručnik za plažu. Ova prigodna nagrada upotpunit će njihovu ljetnu avanturu i osigurati dodatnu udobnost tijekom sunčanih dana na plaži.

Nagrade baš za ljeto

Osim toga, Aircash u partnerstvu s Mastercardom pruža jedinstvenu priliku jednom sretnom dobitniku i njegovoj pratnji. Pruža vam se prilika da osvojite petodnevno putovanje na popularni Zurich OPENAIR Festival koji uključuje VIP ulaznice, hotelski smještaj, avionske karte, putno osiguranje te bogat džeparac. Da bi sudjelovali u nagradnoj igri sve što treba je plaćati Aircash Mastercard prepaid karticom jer svaka transakcija od 10 eura ili više automatski ulazi u bubanj za izvlačenje, pružajući svakom korisniku mogućnost osvajanja ovog sjajnog putovanja. Promocija vrijedi do 7. kolovoza.

aircash nagrade

Također, u suradnji s Woltom, popularnom platformom za dostavu hrane, Aircash organizira dva akcijska vikenda za svoje korisnike. Prvi akcijski vikend najavljen je za 29. i 30. srpnja, dok je drugi planiran za 26. i 27. kolovoza. Tijekom ovih posebnih vikenda, korisnici Aircash Mastercard prepaid kartice koji plaćaju na Wolt aplikaciji bit će nagrađeni s 10% povrata na svoj Wolt račun. Ovo je sjajna prilika za dupli užitak u omiljenim jelima, ali i ostvarenom povratu novca na računu.


Pročitajte više: Ivana Arambašić, Aircash: Bez izazova nema rasta, a ništa bez strpljenja


Svaka transakcija donosi priliku za nagrade

“Naša ljetna kampanja 2023. pruža našim korisnicima jedinstvene pogodnosti i nevjerojatne nagrade. U suradnji s našim partnerima, Entriom, Mastercardom i Woltom, želimo nagraditi naše korisnike za njihovo povjerenje i podršku te im omogućiti nezaboravno iskustvo tijekom ljetnih mjeseci.” izjavila je Lea Baričić, voditeljica PR odjela u Aircashu.

Sudjelovanje u Aircash ljetnoj kampanji pruža jednostavan način za korisnike da ostvare nagrade i povrate – samo trebaju obaviti kupovinu koristeći Aircash Mastercard prepaid karticu kako bi se kvalificirali za iste. Svaka transakcija donosi novu priliku za osvajanje nagrade.  

Za više informacija o Aircash ljetnoj kampanji 2023. posjetite službenu web stranicu i pratite na društvenim mrežama.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -