Uz aplikaciju Moonlite vaš će mobitel postati projektor za pričanje priča za laku noć

Priče imaju moć, pa tako čitanje priča za laku noć ima velik utjecaj na djecu i na razvoj njihove kreativnosti, ali i mašte. Uz to omogućava im lakše razumijevanje različitih dobrih i loših osobina u osobama.

A sada to možete učiniti i projektorom na način da priča bude na stropu ili zidu dok vi ležite s djetetom u krevetu.

Projektor Moonlite uljepšat će svaku priču

Moonlite priče čini stvarnima, a uz pomoć zvučnih efekata svaka će priča biti čarobna za vaše dijete.

Ovaj gadget koji je predstavljen na Kickstarteru je zaista jednostavan, zabavan i svako će ga dijete zavoljeti. Također, potaknut ćete dječju maštu, a zamišljen je kao premostivi jaz između tradicionalnih i digitalnih knjiga koji će vam pomoći da svom djetetu ispričate lijepu priču.

Kako koristiti Moonlite?

Zaista je jednostavan za korištenje. Najprije morate umetnuti kolut za priče, pričvrstiti ga za vaš mobitel, otvoriti Moonlite aplikaciju i početi čitati s projektora. Poseban je i po tome što ima zvučne efekte koji će svaku priču učiniti još posebnijom, a stranice se okreću kao u knjizi. Dostupan je za iOS i Android .

MoonliteFoto: YouTube Screenshot

Uz pomoć Kickstartera, oživjeli su tako neke stare klasike, kao što su Crvenkapica, Ružno pače, ali imaju i svoje nove priče za laku noć kao što je  „Što ćemo učiniti sutra?“ („What Will We Do Tomorrow?“) autorice Stephanie Rebot, pa i one edukativne „Zabavna abeceda“ („Alphabet Fun“) i „Suprotnosti“ („Opposites“).

Iako tek svaki treći roditelj čita svom djetetu priče za laku noć prije spavanja, možda će Moonlite pokrenuti i druge roditelje da na zabavan način uspavaju svoje dijete. Važno je napomenuti da osim djece i za roditelje je korisno pričanje priča jer na taj način se mogu najbolje pripremiti za javni nastup.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više