Laserski projektori stigli na hrvatsko tržište

Tvrtka Epson predstavila je danas u Ljubljani nove serije instalacijskih projektora, uključujući i prvo predstavljanje laserskog video projektora u regiji.

Epson je lider na svjetskom tržištu video projektora još od 2001. godine te nudi instalacijske projektore korporativnim korisnicima i organizacijama, specijaliziranim tvrtkama za iznajmljivanje i prodaju audio i video opreme, kulturnim i obrazovnim institucijama, tvrtkama srednje veličine, za oglašavanje u maloprodaji te za kućne korisnike – ukratko svima kojima je potrebna video projekcija superiorne kvalitete.

U Ljubljani predstavljeni laserski projektori

U velikom co-working prostoru ABC HUB predstavljeni su instalacijski video projektori iz serija EB-L1000U (s laserskim izvorom svjetla) te serija EB-G7000.

Serija video projektora s laserskim izvorom svjetla EB-L1000U (EB-L1500U, EB-L1505U, EB-L1405U, EB-L1300U, EB-L1200U, EB-L1100U) otvara novo doba instalacijskih projektora te nudi revolucionarnu lasersku tehnologiju i prilagodljive opcije za jednostavno korištenje, gotovo bez potrebe za održavanjem. Korisnici u korporativnom sektoru, visokoškolskim ustanovama, na turističkim lokacijama, ali i u sektoru oglašavanja, moći će za svoje potrebe isporučivati upečatljive projekcije superiorne kvalitete.

laserski_projektori2

Za korisnike kojima je potrebna vrlo svijetla Full HD projekcija tu je model EB-L1500U, prvi na svijetu WUXGA 3LCD laserski projektor snage 12.000 lm.

Važno je napomenuti da su svi projektori u ovome asortimanu pokriveni jamstvom u trajanju pet godina ili 20.000 sati rada.

laserski_projektori3

Epson uz spomenute laserske modele predstavlja novu seriju EB-G7000 (EB-G7800, EB-G7200W, EB-G7000W,  EB-G7905U, EB-G7900U, EB-G7400U) namijenjenu velikim tvrtkama i visokoškolskim ustanovama. Idealni su za konferencijske dvorane, predavaonice i veće razrede te donose niz poboljšanja u kvaliteti, funkcionalnosti i praktičnosti, za kvalitetne profesionalne prezentacije u velikim prostorijama.

„Nove serije instalacijskih video projektora potvrđuju lidersku poziciju Epsona na tržištu instalacijskih video projektora“, izjavio je tom prigodom Renato Vincenti, voditelj poslovanja u Epsonu. „Svi modeli rade na tehnologiji 3LCD, uz funkciju 4K poboljšanja, što korisnicima donosi sliku živopisnih boja, izuzetne oštrine i s prikazom najsitnijih detalja. Uz to, nova generacija motoriziranih objektiva koja uključuje i objektiv ultra kratkog dometa (ultra-short throw ili UST) omogućava montažu u 360 stupnjeva što znači smještanje projektora u bilo kojem dijelu prostorije bez gubitka svjetline i bez iskrivljavanja slike.

laserski projektori

Novi anorganski fosforni kotač odlikuje se nadprosječnom otpornošću na svjetlo i toplinu što donosi izuzetnu pouzdanost uređaja. Zahvaljujući laserskoj tehnologiji očekivani radni vijek izvora svjetla sada iznosi čak 56 tisuća sati, a ugrađena kamera jamči preciznu kalibraciju slike“, dodao je Vincenti.

Foto: Epson

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

održivo poslovanje poduzetnika

Hrvatske poduzetnike u održivom poslovanju koče financije. ‘Održivost nije trošak nego...

Glavni razlog zašto se više hrvatskih malih i srednjih poduzeća (MSP) nije okrenulo održivom razvoju je nedostatak javnih poticaja, održivih financija,...