Australka nakon prve trudnoće dala otkaz i pokrenula blog koji ostvaruje 7 milijuna dolara godišnjeg prometa

Australska blogerica Rhian Allen pokrenula je svoj biznis Healthy Mummy u kojem savjetuje i motivira mlade mame da vježbaju i hrane se zdravo.

Healthy Mummy je blog koji sadrži brojne savjete i  inspirativne priče žena koje su izgubile kilograme, ali i predstavlja linije proizvoda za mršavljenje.

Healthy Mummy – za fit i zdrave mame

Nakon što je po prvi puta ostala trudna, Allen je napustila svoj posao u korporaciji, gdje je radila 12 godina i bila viši direktor prodaje, kako bi pokrenula svoj blog. Shvatila je da ne može spojiti posao u korporaciji s majčinstvom, a kako je oduvijek htjela pokrenuti vlastiti biznis, ovo je bila odlična prilika za to. Tražeći plan prehrane za trudnice, dojilje i mlade mame vidjela je kako postoji rupa na tržištu, te je došla na ideju da svoju ljubav prema zdravoj prehrani i vježbanju pretvori u posao.

Stoga je Allen, inače nutricionistica po zanimanju, pokrenula  Healthy Mummy kako bi motivirala mame da izgube kilograme nakon poroda i žive zdravo. Svoj biznis započela je radeći u svojoj kuhinji, a danas ima jednu profesionalnu, obiteljsku tvrtku i godišnje ostvaruje promet od  7 milijuna dolara. 90 posto njenih zaposlenika su mame, koje rade kao nutricionistice, fitness trenerice i slično, te imaju fleksibilno radno vrijeme.

Ova besplatna web stranica iznimno je popularna u Australiji, ali i u Novom Zelandu, a u skoroj budućnosti proširit će se i u SAD i Veliku Britaniju.

Tri najvažnije stvari u biznisu

Za portal Women’s Agenda rekla je koje su tri najvažnije stvari za nju u biznisu:

Kupac je na prvom mjestu. Kupac je dio poslovanja i važan je za budućnost tvrtke. Povratna informacija od kupaca je vrlo važna te je Allen stalno traži, bilo da se radi o stvarima koje su već nalaze na tržištu ili koje se tek planiraju.

Strast. Allen je istaknula kako se ovim poslom ne bavi zbog novaca, nego je potaknuta strašću koja je tjera naprijed.

Inovacije. Za izgradnju dobrog biznisa treba se stalno nadograđivati i stvarati nove ideje.

Foto: YouTube Sceenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više