Sutra saznajte o tehnici samospoznaje koju je razvio i koristi Google

Samo 30 minuta bit će vam dovoljno da upoznate SIY (Search Inside Yourself) program i saznate kako ostvariti izvrsne poslovne rezultate i odličan timski rad. Pitate se kako? Odgovor je – besplatan webinar!

Otkrivanje potencijala kroz neuroznanost

Search Inside Yourself program pokazuje značajna poboljšanja u raznim dimenzijama poslovnog i privatnog života. Baziran je na načelima neuroznanosti i pomaže otkriti najveće potencijale kroz „bildanje“ emocionalne inteligencije i mindfulness. Program je nastao u Googleu i doveo je do značajnog utjecaja na pojedince, ali i organizacije diljem svijeta.

Besplatan webinar koji će vas uvesti u SIY svijet održava se sutra, 12. ožujka, u 17 sati. Ako webinar nećete moći pratiti u stvarnom vremenu, registracija će Vam omogućiti pregledavanje snimke. Također, ovaj webinar pružit će mogućnost za ostvarivanje popusta za ulaz na Search Inside Yourself konferenciju koja će se održati krajem svibnja u Zagrebu.

Prva hrvatska SIY konferencija

Konferencija će dati informacije o tome na koji način Google upravlja ljudskim potencijalima, a predavači će biti svjetski stručnjaci za razvoj liderskih vještina i produktivnosti djelatnika Svea von Hehn i Deiric McCann.

Oni će pojasniti zašto je SIY tehnika izuzetno korisna stručnjacima za ljudske potencijale i menadžerima, ali i ostalim djelatnicima. Ona, naime, čovjeku omogućuje upravljanje vlastitim mislima i emocijama te ne dopušta da emocije upravljaju njime. Mindfulness ljude podučava kako da budu usredotočeni na sadašnji trenutak, psihički, fizički i emocionalno, jer samo u sadašnjem trenutku mogu intervenirati.

Prva konferencija Search Inside Yourself održat će se u zagrebačkoj dvorani Kraš Auditorium (Ravnice 48) u četvrtak i petak, 30. i 31. svibnja od 9 do 17 sati. Vidimo se!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...