Bez brige na odmor uz „LJETO TO GO“

BIPA u suradnji s partnerom NIVEA donosi na naše tržište još jedno inovativno rješenje za najljepše doba godine. Za bezbrižno ljeto i uživanje na suncu BIPA je u suradnji s partnerom NIVEA osmislila “LJETO TO GO” paket, inovativno rješenje u kojem svatko od nas može pronaći sve što mu je potrebno za odlazak na godišnji odmor. “LJETO TO GO” sadrži sve proizvode koji su nam potrebni za sjajno ljeto u jednom paketu. Osim proizvoda za zaštitu od sunca te njegu tijela prije i nakon sunčanja, paket sadrži limitirano izdanje NIVEA torbice za mokre stvari i loptu na napuhavanje za potpuni ljetni doživljaj.


Pročitajte više: Najbolji proizvodi za sunce koje će voljeti djeca i odrasli!


Prateći najnovije trendove, stručnjaci iz odjela inovacija BIPE pomno biraju proizvode koje će kupci imati prilike pronaći na policama u poslovnicama. Nakon atraktivnih  rješenja u obliku FitKit-a, Super hrane i Kofer kutija koje su postigle izvrsne rezultate, na red je došao i “LJETO TO GO” paket.

Praktično i inovativno rješenje koje sadrži sve za brigu o zdravoj koži, ali i ugodno provedene trenutke u vrijeme izlaganja suncu motivirali su ih da u suradnji s partnerom NIVEA pripreme “LJETO TO GO” paket i time su ponovno ponudili nešto novo i atraktivno za kupce BIPE. U NIVEA “LJETO TO GO” paketu sve kupce BIPE čekaju proizvodi na dohvat ruke za uživanje u dugim ljetnim danima. Kako bi spremni dočekali sunce tijekom srpnja dođite u odabrane poslovnice BIPE po svoj “LJETO TO GO” paket.


Pročitajte više: Tri uzbudljiva proizvoda koja štite od sunca i preuranjenog starenja


FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -