Bez brige na odmor uz „LJETO TO GO“

BIPA u suradnji s partnerom NIVEA donosi na naše tržište još jedno inovativno rješenje za najljepše doba godine. Za bezbrižno ljeto i uživanje na suncu BIPA je u suradnji s partnerom NIVEA osmislila “LJETO TO GO” paket, inovativno rješenje u kojem svatko od nas može pronaći sve što mu je potrebno za odlazak na godišnji odmor. “LJETO TO GO” sadrži sve proizvode koji su nam potrebni za sjajno ljeto u jednom paketu. Osim proizvoda za zaštitu od sunca te njegu tijela prije i nakon sunčanja, paket sadrži limitirano izdanje NIVEA torbice za mokre stvari i loptu na napuhavanje za potpuni ljetni doživljaj.


Pročitajte više: Najbolji proizvodi za sunce koje će voljeti djeca i odrasli!


Prateći najnovije trendove, stručnjaci iz odjela inovacija BIPE pomno biraju proizvode koje će kupci imati prilike pronaći na policama u poslovnicama. Nakon atraktivnih  rješenja u obliku FitKit-a, Super hrane i Kofer kutija koje su postigle izvrsne rezultate, na red je došao i “LJETO TO GO” paket.

Praktično i inovativno rješenje koje sadrži sve za brigu o zdravoj koži, ali i ugodno provedene trenutke u vrijeme izlaganja suncu motivirali su ih da u suradnji s partnerom NIVEA pripreme “LJETO TO GO” paket i time su ponovno ponudili nešto novo i atraktivno za kupce BIPE. U NIVEA “LJETO TO GO” paketu sve kupce BIPE čekaju proizvodi na dohvat ruke za uživanje u dugim ljetnim danima. Kako bi spremni dočekali sunce tijekom srpnja dođite u odabrane poslovnice BIPE po svoj “LJETO TO GO” paket.


Pročitajte više: Tri uzbudljiva proizvoda koja štite od sunca i preuranjenog starenja


FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -