Druga generacija BIPA Razvojne akademije donijela je nove prilike za učenje i napredovanje

Pod krilaticom “Znanje se množi dijeljenjem” BIPA je organizirala program školovanja namijenjen voditeljima prodavaonica BIPA Razvojna akademija dobila je drugu generaciju zadovoljnih polaznica.


Pročitajte više: Edukacijom svojih djelatnica BIPA nastavlja put prema najvišoj razini usluge


Četrnaest BIPA voditeljica ovih će dana predstaviti naučena znanja te iz ruku članova Uprave primiti diplome za završen program tijekom kojeg su im, uz razvoj rukovoditeljskih, stručnih i mekih vještina, predstavljeni različiti primjeri dobre prakse iz svakodnevnih situacija te kako ih što uspješnije primijeniti. Program je ponajprije razvojnog karaktera, a cilj mu je omogućiti svim zainteresiranima mogućnosti za učenje, rast i napredovanje unutar kompanije.

BIPA Razvojna akademija
BIPA Razvojna akademija

“Ponosni smo na sve naše zaposlenice koje su odlučile sudjelovati u Razvojnoj akademiji, a posebno moram istaknuti prilike koje su im se otvorile. Iz prve generacije do sada je na radna mjesta unutar odjela prodaje promovirano pet polaznica programa, a već sada imamo i dva napredovanja iz druge generacije na nove pozicije koordinatora prodavaonica te jedno unutar odjela ljudskih potencijala. Predavači su iskusni stručnjaci u svom poslu, tako da su iz prvog lica kolegicama mogli prenijeti dugogodišnje iskustvo i stečena znanja”, izjavila je voditeljica razvojnih projekata Tanja Martinović, specijalistica za ljudske potencijale BIPA Hrvatska.


Pročitajte više: Povratak na posao ugodniji je i jednostavniji uz BIPA Backstage


U sklopu dvogodišnjeg programa obrađeni su razni dvodnevni moduli, kao što su vođenje timova, uspješno upravljanje prodavaonicom te prezentacijske i prodajne vještine. Iskustva polaznica iznimno su pozitivna. U evaluacijskom upitniku module su ocijenile korisnima za svoj budući razvoj, a sadržaj im je bio zanimljiv, dinamičan i primjenjiv u svakodnevnom radu. BIPA Razvojna akademija postavila je odlične temelje za budućnost – u dvije generacije kroz program su prošle 22 zaposlenice, što čini oko 18 posto educiranih voditelja prodavaonica u cijeloj mreži. Obrazovanje i rad na sebi preduvjet su uspješne karijere, a BIPA je za svoje zaposlenike uvijek na raspolaganju.

Foto: BIPA

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Ingemark Barbara Meden

IT-evka Barbara Meden: „Odlično mi je u IT-u. Muškarci su jednostavni,...

Barbara Meden je Senior Project Manager u Ingemarku, hrvatskoj agenciji za razvoj softvera koja surađuje s brojnim tvrtkama u jugoistočnoj i...
- Advertisment -