Brody WorkLounge omogućuje vam potpunu koncentraciju na posao

Jeste li znali da se prekidanja na radnom mjestu događaju otprilike svakih 11 minuta i da nam treba dodatne 23 minute da se ponovno koncentriramo na posao? Malo tko danas ima svoj ured u kojem može raditi bez slušanja razgovora kolega, zvonjave telefona i drugih ometanja. Teško je uopće pronaći i dva sata u komadu tijekom kojih možemo biti 100 posto koncentrirani na svoj posao.

Brody WorkLounge pruža vam potrebnu privatnost

Zato je tvrtka Steelcase, jedan od vodećih proizvođača uredskog namještaja na svijetu, osmislila Brody WorkLounge, radnu kapsulu koja vam pruža potpunu privatnost kako bi se mogli koncentrirati na posao koji je pred vama. O čemu se radi?

Brody WorkLounge je zapravo kombinacija radnog stola i stolice s podignutom pregradom koja vas štiti od vanjskih vizualnih ometanja. S jedne strane vam pruža privatnost, a s druge daje psihološki osjećaj sigurnosti.

Brody mogu koristiti apsolutno svi. Možete ga koristiti u vlastitom domu ako nemate kućni ured. Odlično je rješenje za urede u tvrtkama gdje više ljudi radi zajedno u istoj prostoriji ili za istim radnim stolom. Mogu ga koristiti i škole i fakulteti u knjižnicama ako učenicima/studentima treba privatnost ili jednostavno mjesto gdje ih nitko neće ometati. Sama struktura Brodyja praktički govori drugima „Ne smetaj, radim“.

Brody se sastoji od uredske stolice u koju se možete ugodno nasloniti i stola za laptop smještenog pred vama. S desne strane nalazi se polica na koju možete staviti kavu, dokumente, knjige i ostale stvari koje su vam potrebne za rad. Ispod te police nalazi se još jedna na kojoj možete ostaviti, primjerice svoju torbu. Na gornjoj polici nalazi se stolna svjetiljka koju možete podesiti kako vama odgovara. Pored stolice imate i dvije utičnice. Praktički vaš minijaturni ured.

Brody_1

Ono što Brody čini posebnim je visoka pregrada koja vas okružuje sa svih strana, osim s prednje, te vam tako pruža privatnost i zaštitu od vizualnih ometanja. Uza sve to, Brody ima još jedan dio koji dolazi u paketu s njim, a to je tabure na koji možete podignuti svoje noge.

Brody dolazi u nekoliko verzija, tako da možete kupiti Brody za jednu osobu, ali i produženi Brody, odnosno dva Brodyja spojena u obliku slova S.

Proizvođač ovog čuda je američka tvrtka Steelcase, koja ima distributera i u Hrvatskoj. Tako da Brody možete kupiti i kod nas. Tvrtka pod nazivom Delight Office nalazi se u Zagrebu i uvoznik je Brodyja za Hrvatsku.

Moramo priznati da je Brody odlično rješenje ako morate raditi na nekom važnom projektu ili želite privatnost dok radite. Ali, isto tako moramo naglasiti jedan, nažalost, veliki nedostatak ovog minijaturnog ureda, a to je njegova cijena. Cijena proizvoda je oko 2500 dolara i to u SAD-u gdje se proizvođač nalazi. Kod nas je vjerojatno i skuplji.

Bez obzira na cijenu, koja će se, nadamo se, za koju godinu i sniziti, Brody bi mogao biti odličan dodatak u tvrtkama i na fakultetima, gdje je ljudima potrebna koncentracija i privatnost kako bi napravili svoj posao u miru.

Brody_2

Foto: Steelcase

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...