Postanite savršeno nesavršene uz novu kolekciju Chic IB bags

Biti žena u današnje vrijeme uistinu nije lako. Standardi vremena u kojem pripadnice ljepšeg spola svakodnevno funkcioniraju ne čine im život nimalo jednostavnim, a posebice su zahtjevni pojmovi savršenstva koji se ženama danas nameću. Ipak, vrijeme je da se takvi nerazumni standardi promijene!

Neka vam cilj postane biti savršeno nesavršena, a upravo je to i poruka kampanje kojom poznata zadarska dizajnerica Ivana Bičanić predstavlja novu kolekciju torbica vlastitog brenda Chic IB bags.

Stvarna i beskrajna ljepota

Ova se dizajnerica vraća s pravim spektaklom boja i dizajna koji će vas i ovoga puta oboriti s nogu. Uostalom, to najbolje znaju sretne vlasnice torbica s potpisom Chic IB bags koje su u ovom brendu pronašle ono što su dugo tražile. Naziv nove kampanje je Infinity Beauty, a uz ova liniju torbica svaka će se žena osjećati savršenom, bez obzira na godine i nesavršenosti koje smatra da ima.

„Za novu kolekciju inspirirao me Varteks, naša najkvalitetnija hrvatska proizvodnja dostupna svakome, bez obzira na izgled i godine. Ideja je došla nakon razmišljanja o tome zašto uvijek svi trebamo biti isti i u zadanim kalupima. Često se proizvodi reklamiraju uz pomoć mladih manekenka, a sve kako bi se proizvod bolje plasirao na tržište. Ja sam htjela pokazati da moje torbice mogu nositi sve žene, bilo kojih godina i da smo sve lijepe, stvarne i savršene na svoj način“, kaže dizajnerica.

Kampanja je uz pomoć vizažistice Katarine Gospić snimljena u novootvorenom Fitness centru za žene Infinity Factory. U kampanji su sudjelovale ekonomistica Ivana Surać, prvostupnica sestrinstva Ivana Miočić, poduzetnica Vlatka Bilafer Huljev i sama dizajnerica Ivana Bičanić. Ove četiri žene predstavnice su stvarnih žena koje dokazuju kako je uz ispravan stav i Chic IB torbicu pod rukom savršenost ostvariva!

Sve aktivne WiA članice ostvaruju 20% popusta na kompletan asortiman (za promo kod potrebno se javiti na [email protected])

Foto: Angelo Virag

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žene u trgovini 2024

Ustati ili odustati – saznali smo kako se žene u retailu...

Ovo je još jedna od onih industrija u kojima su žene podzastupljene, no kad se nađete na važnim pozicijama, pred svim...
- Advertisment -