Nova zimska kampanja Chic IB Bags: Kolekcija za žene u pokretu

Zadarska dizajnerica ženskih torbi Ivana Bičanić, u novoj kolekciji, inspirirana je ženom u pokretu koja, poput nje same, po cijele dane trči za poslovnim i obiteljskim obvezama i sa sobom u svakom trenutku mora imati nužne sitnice.

„Kad već trčimo, trčimo sa stilom, odnosno s kvalitetnom, bezvremenskom torbom“ – kaže Ivana.


Pročitajte više: Zadarska dizajnerica Ivana Bičanić tijekom korone kreirala novu kolekciju Chic IB torbiTorbe Chic IB Bags izrađene su od početka do kraja pod njezinim kreativnim nadzorom i samom izradom. Sve torbe se izrađuju u Zadru u njenoj radionici. Odlikuje ih iznimna kvaliteta izrade i materijala, ali i ekološka održivost. Posebne su po tome što su ručno izrađene od eko kože, otmjene su i elegantne.

Budimo moderne i ekološki osviještene

Napravljene su od nautičke eko kože, iznimno ugodne na dodir, a otporne prema vanjskim vremenskim uvjetima te, ne manje važno prijateljski naklonjene prema prirodi i okolišu. Torbe pršte od boja i uzoraka. Idealna su nadopuna razigranom, ali i monokromatskom stilu odijevanja.


Ove sezone Ivana Bičanić predstavlja redizajn svog najprodavanijeg modela, bucket torbe Gabi, koja osim štoje postala nešto okruglija, dolazi i u nekoliko novih sezonskih boja: zelenoj, plavoj i sivoj boji s uzorkom pitona.


Pročitajte više: Ivana Bičanić: Radim torbe kakve i sama želim nositi


Tu je i posve novi, veliki model shopper oblika imena Ivana, iznimno praktičan za dane u pokretu od jutra do mraka.


Zanimljivost brenda CHIC IB Bags jest da se svi modeli mogu personalizirati, odnosno naručiti u vlastitoj kombinaciji boja, dodataka i uzoraka po želji.

Budući da je u tijeku redizajn web stranice chicib.com, torbe možete pogledati i naručiti preko Facebook stranice Chic IB Bags.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -