Portal Dadilje.info

Portal Dadilje.info započeo je s radom  12. travnja 2013. godine s ciljem da u idućih godinu dana postane središnje mjesto za oglašavanje i informiranje roditelja i dadilja.Nakon što je stupio na snagu novi zakon o dadiljama, nedostajalo je mjesto na kojem će biti objedinjene sve informacije vezane za školovanje dadilja i otvaranje obrta te popratni sadržaji koji se bave tom tematikom, a Dadilje.info upravo nudi sve to.

Dadilje.info- besplatni oglasi dadiljama i roditeljima

Oglasnik je potpuno besplatan, a za kreirati profil kao dadilja ili predati oglas kao roditelj potrebno je unijeti samo osnovne podatke. Za one zahtjevnije, tu je i čitav niz drugih karakteristika koje su neobavezne, ali daju detaljniji uvid u odlike dadilja, odnosno zahtjeve roditelja. Omogućena je i prijava putem Facebook logina što dodatno pojednostavljuje proces registracije korisnicima koji posjeduju Facebook račun jer ne moraju pamtiti svoje pristupne podatke.

Za osobne informacije korisnici mogu odrediti kome će biti vidljive (postoje četiri razine vidljivosti podataka) što znači da si mogu osigurati potpunu diskreciju. Komunikacija između roditelja i dadilja je omogućena putem privatnih poruka. Korisnici također imaju informaciju koliko je puta pregledan  njihov profil, odnosno oglas.

Dadilje.info -osim oglašavanja i spajanje prema traženim kriterijima

Jedna od novosti, koja je još uvijek u razvoju je takozvana „Spajalica“ putem koje će se roditeljima nakon predaje oglasa, prema kriterijima koje su definirali, nuditi preporučene dadilje za njih, a isto tako će se i dadiljama nakon kreiranja profila nuditi za njih preporučeni oglasi roditelja.

Pretraga profila i oglasa je također u fazi unaprijeđenja, a za sada se može pretraživati po mjestu i tipu obavljanja posla.

Pokrenuta je i Facebook stranica Dadilje.info na kojoj se također mogu pronaći zanimljivosti vezane uz poslove čuvanja djece.

Ako ste roditelj i trebate dadilju, pogledajte profile dadilja ili jednostavno predajte oglas, a sve dadilje pozivamo da pregledaju oglase roditelja ili kreiraju profil.

Ovim putem pozivamo  i sve škole verificirane za školovanje dadilja sa upisom u radnu knjižicu da nam se jave putem kontakt forme na našim stranicama ili direktno putem maila na [email protected].

 

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Lijep pozdrav, tražim obitelj u inozemstvu.Imam 35 godina, slobodna sam, marljiva, spremna za rad.Hvala Maja

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više