Portal Dadilje.info – Women in Adria

Portal Dadilje.info započeo je s radom još 12. travnja 2013. s ciljem da u prvih godinu dana postane središnje mjesto za oglašavanje i informiranje roditelja i dadilja. Nakon što je stupio na snagu novi zakon o dadiljama, nedostajalo je mjesto na kojem će biti objedinjene sve informacije vezane za školovanje dadilja i otvaranje obrta te popratni sadržaji koji se bave tom tematikom, a Dadilje.info upravo nudi sve to.

Dadilje.info – besplatni oglasi dadiljama i roditeljima

Oglasnik je u potpunosti besplatan, a za kreirati profil kao dadilja ili predati oglas kao roditelj potrebno je unijeti samo osnovne podatke. Za one zahtjevnije, tu je i čitav niz drugih karakteristika koje su neobavezne, ali daju detaljniji uvid u odlike dadilja, odnosno zahtjeve roditelja.

Omogućena je i prijava putem Facebook logina što dodatno pojednostavljuje proces registracije korisnicima koji posjeduju Facebook račun jer ne moraju pamtiti svoje pristupne podatke.

Za osobne informacije korisnici mogu odrediti kome će biti vidljive (postoje četiri razine vidljivosti podataka) što znači da si mogu osigurati potpunu diskreciju. Komunikacija između roditelja i dadilja je omogućena putem privatnih poruka. Korisnici također imaju informaciju koliko je puta pregledan  njihov profil, odnosno oglas.


Pročitajte više: Delegiranje i plaćanje kućanskih poslova – Čemu sram?


Dadilje.info – osim oglašavanja i spajanje prema traženim kriterijima

Jedna od novosti, koja je još uvijek u razvoju je takozvana ‘spajalica’ putem koje će se roditeljima, nakon predaje oglasa, a prema kriterijima koje su definirali, nuditi preporučene dadilje za njih, a isto tako će se i dadiljama nakon kreiranja profila nuditi za njih preporučeni oglasi roditelja.

Pokrenuta je i Facebook stranica Dadilje.info na kojoj se također mogu pronaći zanimljivosti vezane uz poslove čuvanja djece.

Pretraga profila i oglasa kontinuirano je u fazi unaprjeđenja.

Kako se portal širio, osim što možete pronaći dadilju, možete pronaći i kućne pomoćnike, čuvare kućnih ljubimaca i tutore. Jednostavnom prijavom na portal lako ćete pronaći osobe koja nudi usluge kakve su vam potrebne ili ćete pak lako pronaći klijente za usluge koje nudite.

Ovim putem pozivamo i sve škole verificirane za školovanje dadilja sa upisom u radnu knjižicu da nam se jave putem kontakt forme na našim stranicama ili direktno putem maila na [email protected].

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Lijep pozdrav, tražim obitelj u inozemstvu.Imam 35 godina, slobodna sam, marljiva, spremna za rad.Hvala Maja

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

luksuzna poslovna odjeća

Izvukle smo prijedloge za proljeće i ljeto luksuznih modnih brendova

Be your own boss odnosno budi sama svoja šefica, poručio je Hugo Boss u svojoj najnovijoj kolekciji. Reviju kojom je predstavljana...
- Advertisment -