DearMe – Youtube kampanja za Međunarodni dan žena

Povodom Međunarodnog dana žena, Youtube je pokrenuo kampanju DearMe potičući žene diljem svijeta da se obrate pokojim savjetom mlađoj verziji sebe.

Budite jedinstvene

Tako su žene , uključujući i neka poznata imena, povodom Međunarodnog dana žena podijelile savjete mlađoj verziji sebe nadajući se da će tako inspirirati i utješiti mlade djevojke diljem svijeta koje se bore s tipičnim problemima i strahovima odrastanja.

Draga ja, ovo je poruka od starije verzije tebe. Sjećam te se da si bila jako teška osoba. Znam da se brineš o puno stvari trenutačno: boji kose, ocjenama, svome tijelu, zaljubljenosti… Znam da se trenutačno osjećaš kao da ne pripadaš nigdje i da želiš biti dio nečega. Bez obzira kako ti ljudi postupaju s drugima. Ali ti imaš kvalitete koje nitko drugi nema. Nemoj slijediti druge nego budi ono što ti želiš biti. Prestani se truditi biti ono što nisi. U redu je biti drugačiji, to te ne čini lošom osobom. Jer nema niti jedne osobe na ovom planetu koja može zamijeniti – tebe.

Ovo se samo neke od poruka koje su sudionice DearMe kampanje poručile ženama diljem svijeta, a Youtube i dalje poziva žene diljem svijeta da se obrate mlađim verzijama sebe kako bi inspirirale druge žene.

Svi znamo da je odrastanje teško. Ali ako bi se mogli vratiti kroz vrijeme, koju biste mudrost prenijeli mlađoj verziji sebe? – pitaju iz Youtube-a te pozivaju sve žene da se pridruže kampanji #DearMe.

Do sada su u kampanji sudjelovale brojne političarke, glumice, poznate osobe s Youtube-a i mnoge druge odrasle žene dajući opće savjete ali i opisujući s kojim su se problemima susretale kod odrastanja.

Generalna ideja ove kampanje je da žene diljem svijeta inspiriraju druge mlade žene porukama da svi prolaze probleme odrastanja i da je sasvim u redu biti drugačiji i osjećati se drugačijim jer je na kraju svatko jedinstven i upravo tu poruku prenose sudionice DearMe kampanje.

Foto: Youtube screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...