Velike stvari zaista dolaze u malim paketima

Jedna od težih odluka koju su brojni roditelji, ali i koju će mnogi budući morati donijeti, svakako je ona o izboru kolica. Kako odabrati dječja kolica, gdje ih kupiti, o kojim karakteristikama voditi računa – pitanja su koja mnogi postavljaju prije finalnog odabira jednog od, nedvojbeno, najvažnijih dijelova dječje opreme.

Kolica su proizvod koji će biti u svakodnevnoj upotrebi od trenutka kada se dijete rodi i sljedeće dvije godine, a u šetnjama će prijeći stotinjak kilometara. U bogatoj ponudi dječjih kolica ističe se Bugaboo, brend koji je prije 20 godina pokrenuo svojevrsnu revoluciju dječjih kolica, sa svojim inovativnim proizvodima kojima su željeli olakšati život roditeljima diljem svijeta. Bugaboo i danas predstavlja kompaniju kojoj je u fokusu razvoj vrhunskih proizvoda najboljih performansa, koji nadilaze samu šetnju.

Nova, najlakša dječja kolica: Bugaboo Ant

Nakon mnogobrojnih odličnih proizvoda koje su osmislili tijekom prethodnih godina, iz Bugaboo radionice ove jeseni stiže nešto sasvim senzacionalno. Bugaboo Ant najlakša su i najkompaktnija kolica na tržištu, s mnoštvom pametnih i promišljenih značajki koje svaku šetnju čine ugodnom i zabavnom. Integrirani ovjes na svim kotačima omogućuje ravnomjernu vožnju koja podržava svu težinu djeteta, dok lako okretni volan omogućuje guranje i upravljanje s jednom rukom.

Povezano: Poslovni put i djeca

Mala, ali moćna, Bugaboo Ant teže tek 7,2 kilograma što ih čini najlakšim Bugaboo kolica dosad. Unatoč tome, iznimno su snažna – mogu nositi dijete težine do 22 kilograma. Idealan su suputnik za putovanja jer se s kompaktnom presavijenom veličinom od samo 55 x 38 x 23 centimetara mogu koristiti kao ručna prtljaga za većinu aviokompanija. Također, uvijek dostupna stražnja košara za prtljagu i velika košara ispod sjedala pružaju kombiniranih 8 kilograma dodatnog skladišnog kapaciteta.

dječja kolica

Ekološka kolica s posebno dizajniranim sjedalima

Inovativno, reverzibilno sjedalo može se postaviti prema vama kako biste poboljšali povezanost s djetetom ili okrenuto prema van, kako biste potaknuli dječju interakciju s okolinom, što je posebno važno u ranim godinama djetetova razvoja. Oblik ispunjava funkciju u ergonomskom sjedištu, koje kombinira i podršku i fleksibilnost. Naslon koji se naslanja na leđa dizajniran je tako da pomogne djetetu da sjedne ravno kako bi poboljšao držanje i povećao udobnost.

Povezano: Ideje za poklone za djecu do 5 godina

S iznimnom predanošću ekologiji i održivosti, svi dijelovi Bugaboo Ant-a pričvršćeni su vijcima (umjesto dosadašnjih zakovica) kako bi roditelji mogli lako zamijeniti dijelove kada je to potrebno. Kad im istekne ‘radni vijek’, čak 80% kolica može biti reciklirano. Tu se ističe i ekološki predznak samih kolica, koji je u današnje vrijeme postao iznimno važan.

dječja kolica

Bugaboo Ant – kolica za putovanja i kolica za svakodnevnu upotrebu, savršena su za moderne roditelje sklone avanturama i u stalnom pokretu. Rođena su iz briljantne ideje i potrebe za kompaktnim i lakšim kolicima za obitelji koje žive u manjim prostorima te roditelje koji putuju s djecom. Osmišljena za svakodnevnu upotrebu ali dizajnirana da traju cijeli život.

Bugaboo Ant možete nabaviti na Bugaboo službenoj stranici, te u Bugaboo prodajnim mjestima u Hrvatskoj, čiji popis možete vidjeti ovdje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -