Praline Anka Chocolate domaće proizvodnje dobile novo ruho i čak 9 okusa

Blagdansko vrijeme uvijek je veselo i šareno, a tako je i u Anka Chocolate čokolateriji! Boje okusa, nove su praline koje dolaze iz čokolaterije ručno rađenih pralina Anka Chocolate. Priča ovih pralina nastavlja priču pralina Krocka, pralina inspiriranih hrvatskom šahovnicom, ovaj puta prikazujući šahovnicu kroz različite hrvatske okuse i boje.

Okusi za svakoga

Tako su praline okusa punjene finim kremama okusa mandarine, borovnice, jagode, maline, meda, masline, kruške, cvijeta soli i lavande, i pritom bojane u boje plodova svakog okusa.

Ovaj slatki užitak radi se ručno od fine belgijske bijele i mliječne čokolade temperirane na mramoru.  Izrađuju se po narudžbi, koja sa ovim pralinama može biti kreativna i zabavna jer se praline mogu naručiti u željenim različitim kombinacijama boja.

Ako surađujete sa poslovnim partnerima ili klijentima iz inozemstva, ove blagdane poklonite im dio svoje tradicije. Praline Krocka su prvi Anka Chocolate proizvod. Inspirirani hrvatskim kockicama, odlučili su ih napraviti baš kako ih i zamišljaju – slatkima. Ime Krocka osmišljeno je igrom riječi KOCKA i KROACIJA te tako jednom riječju predstavljaju hrvatske kocke. Već su obišle pola svijeta i reakcije su izvrsne!

Praline kao simbol tradicije

Ručno su rađene i bojane. Za izradu koriste vrhunske sastojke bez dodataka konzervansa. Upravo je radi toga rok trajanja pralina kraći te se praline izrađuju po narudžbi. Praline su napravljene od bojane tamne čokolade sa dva različita punjenja: crvene kremom sa zadarskim Maraschinom i trešnjama, a bijele kremom od lješnjaka.

Pakirane su u posebno dizajnirane, ručno rađene kutije visoke kvalitete. Zajedno sa kutijom, praline predstavljaju prekrasan i jedinstven suvenir iz Hrvatske. Jedno pakiranje sadrži 9 komada. Krocka, kao i Hrvatska, spoj je različitosti koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Spoj kontinentalne suzdržanosti i temperamentne Dalmacije – slasnog lješnjaka i opojnog zadarskog Maraschina.

Svi sastojci koje koriste su visoke kvalitete i pomno birani, a u idealnim omjerima recepata stapaju se u malo slatko savršenstvo za nepce.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...