Nova čokolaterija Anka Chocolate je mjesto gdje se proizvode posebne praline

Nedaleko od Zagreba, u Dugom Selu, otvorena je nova čokolaterija Anka Chocolate, mjesto gdje se proizvode drugačije, posebne praline.

Ideja o stvaranju čokolaterije rodila se iz ljubavi prema dizajnu vlasnice čokolaterije Antonije Rogić koja je niz godina crtala i dizajnirala praline i njenoj istovremenoj ljubavi prema čokoladi. Nakon mnogo napravljenih pralina i edukacija o čokoladi, otvorena je čokolaterija Anka Chocolate.

Anka Chocolate

Pralina čiji okus osvaja na prvu

Prvi proizvod Anka Chocolate je pralina Krocka. Pralina Krocka je inspirirana hrvatskom šahovnicom, gdje su praline oblika kocke ručno bojane u crvenu i bijelu boju. Praline su pakirane u ručno rađene kutije kockastog oblika u kojoj praline zajedno čine hrvatsku šahovnicu. U svakoj se kutiji nalazi brošura na hrvatskom i engleskom jeziku sa legendom iz povijesti o hrvatskoj šahovnici.

Praline su ručno rađene, napravljene od pomno biranih, visoko kvalitetnih sastojaka. Rađene od tamne čokolade sa visokim udjelom kakaa, koja se ručno temperira na bijelom mramoru. Praline su punjene kremom od lješnjaka – bijela pralina, te kremom sa hrvatskim likerom Maraschino iz Zadra – crvena pralina, spajajući tako dva okusa koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, kontinentalnog dijela i Dalmacije.

Krocka praline kao hrvatske čokoladne kocke su unikatan suvenir i jedinstven poklon za sve koji žele predstaviti Hrvatsku bilo u turizmu, poslovno ili privatno. Kao slatki poklon iz Hrvatske, Krocka praline su do sada otputovale diljem svijeta.

Praline se izrađuju po narudžbi i mogu se naručiti direktnim javljanjem u Anka Chocolate, a u pripremi je i izrada web trgovine. U planu za 2018. godinu su i novi, jednako zanimljivi proizvodi ove čokolaterije koje sa nestrpljenjem očekujemo vidjeti i isprobati.

Foto: Anka Chocolate

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

korčula konferencija

Dosljednost, vjerodostojnost i autentičnost glavne su uzdanice poduzetnica u turizmu

Poduzetnici svakodnevno iznova promišljaju o tome kako unaprijediti svoje poslovanje, kako mogu postati još bolji, još inovativniji, kako mogu poboljšati zadovoljstvo...