I druga WiA članica krenula s makeoverom lica u Ageness Beauty Institutu

Kata Ivanković Marić nam se obratila motivacijskim pismom, prekrasno sumirajući što uglavnom sve poduzetnice prolaze. Uz brojne poslovne zadatke, obiteljske obveze i svakodnevni ludi ritam od jutra do večeri, poduzetnice najprije smetnu s uma same sebe. Nekako se uvijek događa da preskačemo ta vlastita mala zadovoljstva i uvijek prvo odradimo posao i obiteljske obveze.

Vrijeme prolazi, a posljedice stresa gomilaju se u nama, na našoj koži, kosi i noktima te u cjelokupnom organizmu. Onda odjednom, sasvim polako i postupno, počinjemo shvaćati da nam se ne sviđa odraz u ogledalu. Da smo zadovoljniji kada u ogledalu ugledamo vedru osobu bez tamnih podočnjaka, siva i beživotna tena.

Druga kandidatkinja pristupila makoveru lica

Ono što Sanju Buinjac i njezin kozmetički salon Ageness izdvaja na tržištu jest potpuno individualiziran pristup klijentima, a Sanja same klijente dočekuje uvijek opuštena, vesela i nasmijana kako bi im pomogla u rješavanju tegoba uzrokovanih stresom, bilo da se radi o licu ili tijelu. Poseban naglasak Sanja stavlja na rješavanje posljedica stresa vrhunskom profesionalnom kozmetikom, kvalitetnom i pravovremenom dijagnostikom te holističkim pristupom njezi kože lica i tijela. Oslobodite organizam od posljedica stresa, učinite već danas nešto za sebe, svoju ljepotu i zdravlje uz 10% popusta u Ageness Beauty Institutu.

Tako smo pristupili i Kati, koja ja naša druga članica WIA i koja je osvojila ovogodišnji makover.

Kata ima 49 godina i dugo je poduzetnica. Prenosimo Vam nekoliko razloga zbog kojih je Kata pristupila ovom makoveru.

„Ovu izvanrednu priliku vidim kao mogućnost postupne promjene iznutra prema van. Uvijek sam smatrala da je vanjski izgled nešto što dođe samo po sebi i čemu se ne treba pridavati velika važnost. Stoga sam mislila da uvijek mogu preskakati vlastita mala zadovoljstva i uvijek prvo odraditi posao i obiteljske obveze. Vrijeme je prolazilo, zadaci su se gomilali. A onda sam polako i sasvim postupno počela shvaćati da sam zadovoljnija kada u zrcalu ugledam vedru osobu bez podočnjaka. Sinulo mi je da ti ‘nevažni detalji’, kao što je blistava koža i sjajna kosa, itekako pridonose osjećaju da sam važna i sebi i drugima, da se skrivene emocije odražavaju na mom tijelu kojemu je zapravo potrebno sve više brige i pažnje.“

S obzirom na tempo života za Katu smo odabrali dva Elemisova advance anti-aging tretmana, s kojim smo uvjereni da će Kata dobiti sjajne rezultate. Osim što ćemo Katu dovesti do njezina cilja, vjerujemo da će joj mnogi biti zavidni kako na rezultatima tako i na blagostanju koje će naša makover pobjednica doživjeti pri svakom tretmanu.

Elemis Advance Anti-Aging Facial tretmani intenzivni su tretmani za lice s izuzetno jakim anti-aging djelovanjem. Učinkovitost tretmana osiguravaju napredne masažne tehnike i izuzetni sastojci, kojima se tretiraju cijelo lice, vrat, dekolte i oči.

1. tretman – Visible Brilliance tretman lica

Odabrali smo za Katu ovaj tretman jer zbog stresa Kata ima vidljive tragove na koži lica. Siva, beživotna i opuštena koža primaran su problem koji ćemo rješavati ovim tretmanom.

Kao što se s godinama usporava naš metabolizam, tako se usporavaju i funkcije naše kože. Utjecaj stresa samo još dodatno pogoršava njezino stanje. Za Katinu zrelu kožu lica, čije su funkcije usporene godinama, Visible Brilliance tretman lica najbolji je izbor. Tretman trenutno zaglađuje kožu i smanjuje pojavu tamnih krugova ispod očiju. Visible Brilliance tretman lica tretman je koji klinički dokazano podiže razinu hidratacije kože za nevjerojatnih 61%, a elastičnost za čak 40%.

Naravno, ovakvi rezultati ne mogu se postići isključivo profesionalnim preparatima. Upravo specijalna masažna tehnika kombinirana sa snažnim, znanstveno dokazanim formulama Cellular Recovery te Amino Active maske pomažu u zaglađivanju i strukturiranju kože i vraćanju željena sjaja. Tretman je dodatno poboljšan luksuznom masažom ruku i dlanova te antistress-masažom vlasišta. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili termin te na svojoj koži osjetite vrijednosti ove znanstveno dokazane terapije za kožu.

Visible Brilliance tretman lica višestruko je koristan:

· opušta kožu koja je pod utjecajem stresa;

· regulira pH kože;

· vraća vlažnost koži i hrani je;

· pruža maksimalnu regeneraciju stanicama;

· pruža zaštitu od štetnih slobodnih radikala;

· detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu lica i očiju;

· dovodi kisik u stanice kože;

· pomaže definirati konture oko očiju;

· pomaže povećati obnovu stanica kože oko očiju.

2. tretman – Pro-Collagen Quartz Lift Facial tretman lica

Sekundarni Katin problem jesu bore i opuštena koža lica i vrata. Godine ne možemo izbjeći, no možemo ih sakriti. Zato smo za Katu odabrali Pro-Collagen Quartz Lift Facial tretman. Ovaj tretman najbolja je znanstvena terapija za kožu punu bora. Taj napredni anti-ageing tretman znanstveno dokazano smanjuje bore za 94% i poboljšava čvrstoću kože za 57%. Tretman će štititi lice od znakova starenja, smanjujući pojavu finih linija i bora na licu te restrukturirajući konturu očiju. Posebne tehnike lifting-masaže u kombinaciji s vrhunskim Elemis anti-ageing proizvodima pomažu tretmanu da postigne maksimalnu učinkovitost.

Pro-Collagen Quartz Lift Facial tretman višestruko je koristan:

· podržava stanične strukture i jača epidermu;

· pomaže u poboljšanju stanične aktivnosti;

· koža je podignutija i čvršća;

· fine linije i bore vidljivo se smanjuju;

· pomaže sintezi kolagena;

· maksimizira regeneraciju stanica kože;

· obnavlja vlagu;

· pruža zaštitu protiv štetnih slobodnih radikala;

· detoksicira, liječi i posvjetljuje kožu;

· pomaže definirati konture oka.

druga kandidatkinja pristupila makeoveru lica

Tijekom 17 godina intenzivna rada za druge, a potom i u vlastitom salonu, Sanja je, kako kaže, uvijek vjerovala u filozofiju prevencija je najbolji lijek.

Kad sam završila tretman s Katom, prvo što je Kata pogledala na meni bilo je koliko imam bora i kakva mi je koža. Uskoro ulazim u svoje četvrto desetljeće, a s ponosom mogu reći da nemam bora, koža mi je naprosto sjajna i glatka. Skoro svaki klijent pita me koja je tajna moje lijepe i njegovane kože bez bora. Svakom svom klijentu objašnjavam da je prevencija najbolji lijek za zdravu i blistavu kožu. Korištenjem profesionalnih proizvoda svaki dan, držeći se ELEMIS EVERY DAY filozofije, djelujete na to da Vaša koža blista iz dana u dan. Više o toj ELEMIS EVERY DAY filozofiji možete pročitati u našem sljedećem članku.

A za kraj vas ostavljamo s Katinom porukom:

„U kozmetički salon Ageness odlazim jer sam odlučila da je ovo idealan trenutak u kojemu želim odvojiti vrijeme za sebe. Želim bolje za svoju kožu.“

Dođite i vi u Ageness Beauty Institut, posjetite nas u ulici Republike Austrije 21. Zagreb.

Foto: Ageness Beauty Institut

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više