U Varaždinu se uskoro održava 9. Business Café

Idući Business Café (organizirano druženje poduzetnika) i onih koji to žele postati održat će se u Varaždinu 15. ožujka s početkom u Hotelu Varaždin s početkom u 18 sati.

Tema eventa je “Prilike su svuda oko nas”. Gosti govornici su:

– Nataša Cikač, članica Women in Adria iz tvrtke Cronata d.o.o., specijalizirane za područje nabave i upravljanje zalihama.

– Silvio Gotić iz tvrtke Kircek d.o.o., jedine hr tvrtke koja radi za IKEA-u

– Isidora Vujošević iz Verbarium-a, jedinog registriranog lektorskog obrta u Varaždinskoj županiji

– Andrijana Jarnjak i Vladimir Mrkela iz Pixel Industry

Razgovarat će se o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima na hrvatskom tržištu, koliko je lako ili teško uspjeti ovdje te kako postati i ostati konkurentan na inozemnom tržištu. Nakon službenog dijela koji se odnosi na razgovore s gostima poduzetnicima, predviđeno je vrijeme za druženje, razmjenu znanja i kontakata.

Druženje koje se održava već 8 godina

Business Cafe su organizirana druženja malih poduzetnika i organiziraju se već 8 godina, a cijela priča krenula je iz Zagreba. Idejna začetnica je poslovni coach Kristina Ercegović te autorica nekoliko knjiga poslovne tematike. Najpoznatija je „Sam svoj gazda“.

Danas je Business Cafe prisutan u 7 zemalja šire regije, u Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj (više gradova), Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Upravo zbog Business Cafe-a i njegove pozitivne poduzetničke atmosfere sklapaju se nova poslovna partnerstva i suradnje koje generiraju nove ideje i prihode.

druženje poduzetnika

Na području sjeverne Hrvatske po licenci event organizira tvrtka za poslovno savjetovanje i EU projekte Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić . Ovo je već 9. event unutar dvije godine na području sjeverne Hrvatske što potkrjepljuje činjenicu da se radi o izuzetno poduzetničkom kraju i aktivnim poduzetnicima.

Sudionici redovno ističu da je upravo poticajna atmosfera razlog zašto redovno dolaze na Business Cafe evente. Činjenica je da uspješni poduzetnici vole podijeliti svoje znanje, iskustvo, ali i anegdote kako bi svojim primjerom pomogli nekom drugima. Važnu ulogu eventa ima i nezaobilazni networking jer ljudi posluju s ljudima. Osim znanja, kontakata i korisnih savjeta sudionici mogu ostvariti i brojne nagrade sponzora.

Ulaznice po cijeni od 100 kn se kupuju isključivo unaprijed i moguće ih je nabavit preko Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/9-business-cafe-sjeverna-hrvatska-prilike-su-svuda-oko-nas-4636 Sudionici se mogu za kupnju ulaznice javiti organizatoru eventa: tvrtki Androlić konzalting, putem maila na adresu: [email protected]

Sponzori eventa: Wüstenrot stambena štedionica, Magic Net, Hotel Varaždin, a event redovno prate brojni medijski pokrovitelj

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...