U Varaždinu se uskoro održava 9. Business Café

Idući Business Café (organizirano druženje poduzetnika) i onih koji to žele postati održat će se u Varaždinu 15. ožujka s početkom u Hotelu Varaždin s početkom u 18 sati.

Tema eventa je “Prilike su svuda oko nas”. Gosti govornici su:

– Nataša Cikač, članica Women in Adria iz tvrtke Cronata d.o.o., specijalizirane za područje nabave i upravljanje zalihama.

– Silvio Gotić iz tvrtke Kircek d.o.o., jedine hr tvrtke koja radi za IKEA-u

– Isidora Vujošević iz Verbarium-a, jedinog registriranog lektorskog obrta u Varaždinskoj županiji

– Andrijana Jarnjak i Vladimir Mrkela iz Pixel Industry

Razgovarat će se o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima na hrvatskom tržištu, koliko je lako ili teško uspjeti ovdje te kako postati i ostati konkurentan na inozemnom tržištu. Nakon službenog dijela koji se odnosi na razgovore s gostima poduzetnicima, predviđeno je vrijeme za druženje, razmjenu znanja i kontakata.

Druženje koje se održava već 8 godina

Business Cafe su organizirana druženja malih poduzetnika i organiziraju se već 8 godina, a cijela priča krenula je iz Zagreba. Idejna začetnica je poslovni coach Kristina Ercegović te autorica nekoliko knjiga poslovne tematike. Najpoznatija je „Sam svoj gazda“.

Danas je Business Cafe prisutan u 7 zemalja šire regije, u Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj (više gradova), Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Upravo zbog Business Cafe-a i njegove pozitivne poduzetničke atmosfere sklapaju se nova poslovna partnerstva i suradnje koje generiraju nove ideje i prihode.

druženje poduzetnika

Na području sjeverne Hrvatske po licenci event organizira tvrtka za poslovno savjetovanje i EU projekte Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić . Ovo je već 9. event unutar dvije godine na području sjeverne Hrvatske što potkrjepljuje činjenicu da se radi o izuzetno poduzetničkom kraju i aktivnim poduzetnicima.

Sudionici redovno ističu da je upravo poticajna atmosfera razlog zašto redovno dolaze na Business Cafe evente. Činjenica je da uspješni poduzetnici vole podijeliti svoje znanje, iskustvo, ali i anegdote kako bi svojim primjerom pomogli nekom drugima. Važnu ulogu eventa ima i nezaobilazni networking jer ljudi posluju s ljudima. Osim znanja, kontakata i korisnih savjeta sudionici mogu ostvariti i brojne nagrade sponzora.

Ulaznice po cijeni od 100 kn se kupuju isključivo unaprijed i moguće ih je nabavit preko Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/9-business-cafe-sjeverna-hrvatska-prilike-su-svuda-oko-nas-4636 Sudionici se mogu za kupnju ulaznice javiti organizatoru eventa: tvrtki Androlić konzalting, putem maila na adresu: [email protected]

Sponzori eventa: Wüstenrot stambena štedionica, Magic Net, Hotel Varaždin, a event redovno prate brojni medijski pokrovitelj

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više