3 neodoljiva apartmana skrivena u dubrovačkom Starom Gradu

Osim što je omiljena destinacija brojnih turista iz cijelog svijeta, Dubrovnik je grad jedinstvene kulturne i političke povijesti. Posebnost dubrovačkog Starog Grada prepoznao je i UNESCO, na čijem je popisu svjetske baštine još od 1979. godine.

Najprepoznatljiviji dio Dubrovnika zasigurno su njegove zidine duge 2 kilometra, omeđene brojnim tvrđavama i kulama. Unutar stare gradske jezgre osim stambenih kuća i prodajnih i ugostiteljskih objekata nalazi se mnoštvo crkava i samostana, muzeji, kino, kazalište, narodna knjižnica, igralište i škole. Stari Grad skriva još mnoge male tajne, baš poput tri šarmantna apartmana savršena za odmor i upoznavanje centra Dubrovnika.

Boravak među kamenim kalama

dubrovnik

Studio Inn apartman za dvoje ljudi smjestio se u ulici Žudioska, u neposrednoj blizini Straduna. Okružen kamenim kalama, ovaj prostor omogućava jedinstveni doživljaj srednjovjekovnog grada.

dubrovnik
Studio Inn apartman

Istražite i prošetajte obližnjim starim gradskim ulicama, kušajte lokalnu hranu i uživajte u čaši domaćeg kvalitetnog vina. Nezaboravno iskustvo je osigurano.

Veličanstven pogled na crvene dubrovačke krovove

Stara kamena kuća u srcu Dubrovnika idealno je mjesto za boravak u ovom povijesnom gradu. Ulica od Kaštela 8 adresa je prostranog Daniela Old Town Apartmenta, prigodnog za obiteljske odmore.

Prostor je podijeljen na dva kata i potpuno je opremljen svim potrebnim elementima koji pružaju bezbrižno iskustvo. Najposebniji dio ovog prostora zacijelo je njegova terasa, koja daje pogled na dubrovačke krovove, ali i na morsku pučinu. Savršeno za ljetna večernja druženja!

Okruženi povijesnim zidinama

Dominium Old city suite na adresi Peline 41 pogodan je za više ljudi, pa i obiteljske odmore, a nalazi se u neposrednoj blizini vrata od Pila, zapadnog ulaza u dubrovački Stari Grad. Na udaljenosti od 200 metara nalazi se i Onofrijeva fontana, nezaobilazno turističko mjesto.

dubrovnik
Dominium Old city suite

Terasa koja pruža pogled na grad samo je nekoliko koraka udaljena od plaže, ali i brojnih lokalnih sadržaja poput restorana, muzeja i galerija koji će osigurati bolje upoznavanje grada, odličan provod i lijepe uspomene.

Women in Adria članice ostvaruju poseban popust od 10% na rezervaciju smještaja preko agencije Dominium Travel

Foto: Dominium Travel

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više