Edukacija koja će vas naučiti sve o digitalnom marketingu i uspješnom poslovanju

Poslujte digitalno je četverodnevna edukacija, koja će se održati u Zagrebu, 17.-18. svibnja i 28.-29. svibnja 2018. godine. Naučite što je marketing i kako doći do potrošača online, kroz razumijevanje marketinga u cilju uspješnog nadmetanja na online tržištu.

Edukacija daje detaljan uvid u marketing i kako se u praksi koristi, kako doći do znanja online, odnosno kako primijeniti teoriju u digitalnom okruženju korištenjem web stranica, društvenih mreža i elektronske pošte. Ako vodite vlastitu tvrtku i želite ju unaprijediti na višu razinu, ova edukacija je namijenjena vama i pomoći će vam da uspješno poslujete i prodajete svoje proizvode i usluge online.

Kroz četverodnevnu edukaciju naučit ćete:

* koncept marketinga, kao osnovu bilo koje marketinške aktivnosti;

* različite aspekte marketinga te koji dio vašeg poslovanja može imati koristi od online prisutnosti;

* koncept online marketinga, njegove različite aspekte i raspoložive online alate;

* društvene mreže i kako one mogu pomoći vašem poslovanju;

* opcije, prednosti i nedostatke marketinga elektronskom poštom;

* opcije, prednosti i nedostatke marketinga različitih tehnologija web stranica;

* promovirati vaše web stranice;

* razradu online marketing plana i/ili online marketing strategije.

Edukacija je posebno dizajnirana za poduzetnice te je podijeljena u dva dvodnevna modula, s pauzom između modula. To će vam dati dovoljno vremena za testiranje onoga što ste naučili na prvom modulu i za korištenje stečenih iskustava na drugom modulu. Prvi modul se fokusira na marketing, njegov značaj i kako se počinje s online poslovanjem, dok se drugi nadopunjujući modul fokusira na praktičnu primjenu tehnika digitalnog marketinga, uključujući marketing elektronskom poštom, marketing preko društvenih mreža, marketing preko web stranice itd.

edukacija o digitalnom marketingu

Edukacija je zasnovana na najboljim međunarodnim praksama iz područja digitalnog marketinga i dugogodišnjem iskustvu stručnjaka ovog područja. Edukacija je interaktivna i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života. Treneri su iskusni stručnjaci za marketing i online poslovanje, koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti digitalni marketing.

Edukaciju je razvila njemačka tvrtka APPLICATIO Training & Management, a održat će ju Ana Keglović Horvat i Dino Oreški.

Ana Keglović Horvat

Edukacija je subvencionirana od strane Taiwan Business–EBRD Technical Cooperation Fund i Posebnog fonda dioničara EBRD-a, a polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, trening materijale i obroke.

Da biste se prijavili, popunite prijavni formular i pošaljite ga najkasnije do 14. svibnja 2018. godine na [email protected] i [email protected]. Broj mjesta je ograničen, prijave potvrđujemo po redu zaprimanja. Za dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila ili na telefon 01 6000 310.

Edukaciju će voditi dva iskusna domaća trenera, koji znaju kako primijeniti moderne marketinške pristupe u Hrvatskoj, u tvrtkama na svim razinama rasta i razvoja.

Foto: Unsplash/arhiva portala

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više