Edukacija koja će vas naučiti sve o digitalnom marketingu i uspješnom poslovanju

Poslujte digitalno je četverodnevna edukacija, koja će se održati u Zagrebu, 17.-18. svibnja i 28.-29. svibnja 2018. godine. Naučite što je marketing i kako doći do potrošača online, kroz razumijevanje marketinga u cilju uspješnog nadmetanja na online tržištu.

Edukacija daje detaljan uvid u marketing i kako se u praksi koristi, kako doći do znanja online, odnosno kako primijeniti teoriju u digitalnom okruženju korištenjem web stranica, društvenih mreža i elektronske pošte. Ako vodite vlastitu tvrtku i želite ju unaprijediti na višu razinu, ova edukacija je namijenjena vama i pomoći će vam da uspješno poslujete i prodajete svoje proizvode i usluge online.

Kroz četverodnevnu edukaciju naučit ćete:

* koncept marketinga, kao osnovu bilo koje marketinške aktivnosti;

* različite aspekte marketinga te koji dio vašeg poslovanja može imati koristi od online prisutnosti;

* koncept online marketinga, njegove različite aspekte i raspoložive online alate;

* društvene mreže i kako one mogu pomoći vašem poslovanju;

* opcije, prednosti i nedostatke marketinga elektronskom poštom;

* opcije, prednosti i nedostatke marketinga različitih tehnologija web stranica;

* promovirati vaše web stranice;

* razradu online marketing plana i/ili online marketing strategije.

Edukacija je posebno dizajnirana za poduzetnice te je podijeljena u dva dvodnevna modula, s pauzom između modula. To će vam dati dovoljno vremena za testiranje onoga što ste naučili na prvom modulu i za korištenje stečenih iskustava na drugom modulu. Prvi modul se fokusira na marketing, njegov značaj i kako se počinje s online poslovanjem, dok se drugi nadopunjujući modul fokusira na praktičnu primjenu tehnika digitalnog marketinga, uključujući marketing elektronskom poštom, marketing preko društvenih mreža, marketing preko web stranice itd.

edukacija o digitalnom marketingu

Edukacija je zasnovana na najboljim međunarodnim praksama iz područja digitalnog marketinga i dugogodišnjem iskustvu stručnjaka ovog područja. Edukacija je interaktivna i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života. Treneri su iskusni stručnjaci za marketing i online poslovanje, koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti digitalni marketing.

Edukaciju je razvila njemačka tvrtka APPLICATIO Training & Management, a održat će ju Ana Keglović Horvat i Dino Oreški.

Ana Keglović Horvat

Edukacija je subvencionirana od strane Taiwan Business–EBRD Technical Cooperation Fund i Posebnog fonda dioničara EBRD-a, a polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, trening materijale i obroke.

Da biste se prijavili, popunite prijavni formular i pošaljite ga najkasnije do 14. svibnja 2018. godine na [email protected] i [email protected]. Broj mjesta je ograničen, prijave potvrđujemo po redu zaprimanja. Za dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila ili na telefon 01 6000 310.

Edukaciju će voditi dva iskusna domaća trenera, koji znaju kako primijeniti moderne marketinške pristupe u Hrvatskoj, u tvrtkama na svim razinama rasta i razvoja.

Foto: Unsplash/arhiva portala

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...