Pripremite svoju tvrtku za rast uz edukaciju za poduzetnice

„Od poduzetnice do poduzeća“ četverodnevna je edukacija koja će biti održana u zagrebačkom hotelu International u razdoblju od 19.-20 studenog i 28.-29. studenog 2018. godine.

Ova edukacija pružit će znanje o upravljanju malim i srednjim poduzećima, čestim organizacijskim izazovima kod malih i srednjih poduzeća, načinu identificiranja najboljih procesa za vaše poslovanje te optimizaciji organizacijske strukture.

Dva modula u četiri dana

Edukacija je posebno dizajnirana za žene poduzetnice, a podijeljena je u dva dvodnevna modula.

Prvi modul fokusira se na svrhu, ciljeve i važnost poslovnog planiranja, definiranje vizije i misije tvrtke, uloge i odgovornosti različitih skupina u poduzeću te organizacijskim izazovima s kojima se susreću mala i srednja poduzeća poput vođenja obiteljskih poduzeća. Tema ovog modula je i (ne)mogućnost odvajanja privatnog i poslovnog života poduzetnice, razdvajanje vlasništva od upravljanja, restrukturiranje obiteljskih poduzeća te planiranje nasljeđivanja.

Drugi modul će predočiti prednosti i nedostatke određenih pravnih oblika poduzeća, pomoći kako definirati procedure poput analize radnih mjesta koja je temelj za uspostavu sustava nagrađivanja. Također, pokazat će kako poslovni procesi kao što je uspostava internog komunikacijskog sustava,  poput krvotoka u tijelu u poduzeću, osigurava kvalitetniju i adekvatnu razmjenu svih informacija, efikasnije funkcioniranje svih odjela i veće zadovoljstvo zaposlenika, što sve utječe na radnu učinkovitost.

Uz definiranje procesa i uspostavu procedura ova edukacija bavit će se važnošću organizacijske strukture poduzeća za jednostavnije i učinkovitije poslovanje te njenom povezanosti i usklađenosti s organizacijskom kulturom tvrtke.

Renomirani predavači

Predavači su iskusni domaći stručnjaci koji dobro znaju kakvu pozitivnu promjenu može donijeti kvalitetna organizacijska struktura poduzeća, postavljena vizija i misija tvrtke te definirana pravila i procedure.

Andrea Vugrinović ima dvadeset godina iskustva u privatnom sektoru Kanade, gdje je radila na pitanjima razvitku poduzeća i njihovih strategija. Također, ima preko 20 godina iskustva na različitim razinama u privatnim tvrtkama u sektorima turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj, Njemačkoj i Kanadi.

Posjeduje široko konzultantsko iskustvo na projektima financiranim od strane donatora koji su realizirani u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, gdje je bila trener i savjetnik za pitanja lokalnog gospodarskog razvitka i strategijskog planiranja za lokalna poduzeća, lokalne vlasti i civilni sektor.

Andrea često radi s lokalnim malim i srednjim poduzećima, agencijama za zapošljavanje, gospodarskim i trgovinskim komorama, turističkim organizacijama i udrugama, kao i s ministarstvima i drugim institucijama na nacionalnoj razini.

Mr. sc. Asja Lajtman Bosilj poslovna je savjetnica, predavačica i certificirana trenerica poslovnih edukacija. Svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo stekla je radeći na voditeljskim i menadžerskim radnim mjestima vezanim uz prodaju, komunikaciju, pregovaranje, prezentacije, vođenje i motiviranje timova usmjerenih na ostvarivanje prodajnih ciljeva i planova uz istovremeno povećanje zadovoljstva klijenata.

Inspirirana radom usmjerenim na razvoj znanja i vještina zaposlenika, završila je poslijediplomski znanstveni studij Menadžmenta te je tako proširila djelokrug edukacija i coaching na područje liderstva, poslovnih kompetencija i upravljanja ljudskim resursima. Također, vodi cikluse poslovnih  edukacija vezanih uz razvoj kompetencija djelatnika, vođenje, prodaju i nagrađivanje.

Međunarodno iskustvo

Ova edukacija zasnovana je na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka na ovom području. Interaktivna je i uključuje vježbe i primjere iz stvarnog života. Edukaciju je razvila tvrtka APPLICATIO Training & Management (Njemačka), a većim je dijelom subvencionirana od strane Taiwan Business–EBRD Technical Cooperation Fund i Posebnog fonda dioničara EBRD-a. Polaznice sudjeluju iznosom od 900 kuna, što pokriva edukaciju, materijale i obroke.

Prijavu do 13. studenog pošaljite na [email protected] ili [email protected]

Požurite jer broj mjesta je ograničen!

Za sva dodatna pitanja nazovite 01 6000 310.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eCommawards 2023.

eCommawards 2023. – Proglašeni najbolji web trgovci u Hrvatskoj

Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr, prema ocjenama stručnog žirija ovogodišnjeg ekskluzivnog događaja eCommAwards powered by Ooblee, u organizaciji  udruge eCommerce Hrvatska....