Eko deterdžent i omekšivač – novi standard njege rublja

Jeste li znali što se sve nalazi u vašem komercijalnom deterdžentu i omekšivaču? Životinjska mast, izbjeljivači, štetni sulfati neki su od sastojaka kojima peremo odjeću naše djece i komade s kojima smo u dodiru svakodnevno.

Osim što su štetni za okoliš, komercijalni proizvodi za rublje mogu uzrokovati kožne reakcije, alergije i pogoršati stanje osjetljive kože. Te činjenice mučile su Ivanu Grčić, jednu od poduzetnica koja stoji iza samoborskog brenda Melli Aromatica, kada je ostala trudna s kćeri Anni.

Samoborski brend u službi prirode

Ne nalazeći alternativu na hrvatskom tržištu, obratila se mami i aromaterapeutkinji Vesni Sirovina, kako bi kreirale prirodne proizvode za pranje rublja. Kao rezultat zajedničkog istraživanja, nastala je Eko linija za njegu rublja samoborskog brenda Melli Aromatica: eko deterdžent i omekšivač. Majka i kćer zajedno su 2021. predstavile Eko liniju u drugoj sezoni društveno odgovornog projekta Nove TV – Startaj Hrvatska.

Linija univerzalnog prirodnog deterdženta i omekšivača bazirana je na prirodnim sastojcima: maslinovom i kokosovom ulju te sapunu. Baš kako su ih nekad koristile naše bake.


Pročitajte više: U malom samoborskom laboratoriju mijenja se tržište deterdženata i omekšivača za odjeću


Za najosjetljiviju kožu

Zbog biljne baze, Eko linija je najprirodnije rješenje za svako kućanstvo te sigurno za svaku kožu, perilicu i okoliš. Nježan, a efektan, deterdžent koristi prirodne izbjeljivače i limunsku kiselinu koja ujedno i čisti perilicu pri svakom ciklusu pranja.

Prvi hrvatski omekšivač kreiran je kako bi u mekanoj odjeći mogli uživati i oni s najosjetljivijom kožom. Eko linija je univerzalna i namijenjena za sve materijale odjeće, a oba proizvoda su koncentrirana i iznimno kremasta.

Eko linija ne predstavlja alternativu dosadašnjim proizvodima, već postavlja novi standard!

Melli Aromatica proizvode možete kupiti u SPA shopu u Samoboru, do Božića i u prizemlju shopping centra Point te uvijek na www.melliaromatica.com.

Foto: Melli Aromatica

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

retinol

Retinol – ovaj sastojak sve je veći hit u njezi kože

Retinol je sastojak o kojemu se već godinama priča. Sve više proizvoda na policama sadrži retinol, a svaki novi nestane s...
- Advertisment -