18-godišnjak iz Zagreba pokrenuo brend odjeće!

Erol Čindrak je 18-godišnjak iz Zagreba koji je osnovao i pokrenuo brend odjeće pod nazivom Erdiol. Bazira na principu streetweara, a srednjoškolac ga je pokrenuo jer je želio kreirati odjeću koju bi i sam nosio.

Povezano: Kako izgleda kad umjetnik oslika modne komade?

Erol je ove godine maturant i pohođa Školu za modu i dizajn u Zagrebu. Ideju za pokretanje vlastitog brenda kaže da je dobio kad je uvidio da su trgovine odjeće prepune odjevnih komada koji nisu odgovarali njegovom stilu. Isto tako, shvatio je da takvu odjeću ima “cijeli grad”.

erdiol

Erol je za svoj brend odabrao ime ERDIOL, a to je kovanica stvorena od njegovog imena Erol i sloga “di” što označava riječ different (eng. drugačiji). Upravo biti drugačiji je poanta brenda, svaki komad odjeće je poseban i drugačiji. Iza brenda Erdiol stoji poznata hrvatska tvrtka Naftalina koja radi sve što se tiče proizvodnje. Prva kolekcija majica je ugledala svjetlo dana, a možete ju naručiti putem Instagram profila.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kapi za oči

Naše oči rade sve napornije… kako im pomoći da održe tempo?

Gotovo da nema profesije u kojoj nismo izložene digitalnim ekranima. I dok primjenom nove tehnologije mi radimo pametnije, naše oči rade...
- Advertisment -