Event 500 poduzetnica: Zajedno možemo više!

Poštovane poduzetnice, već dvije godine pomičemo planine u ženskom poduzetništvu! Krenuli smo u 2013. kada smo na jednom mjestu okupile 300 poduzetnica, a nastavile prošle godine gdje nas je bilo preko 400 poduzetnica. Odazivi su bili iznad svih očekivanja! Posebno se veselimo novim pri čama i povezivanjima, koja se dešavaju na našem eventu. Zato smo odlučili, da će to biti tradicionalni godišnji događaj. Srijeda, 18. 3. 2015, od 9:00 do 15:30 sati u Austria Trend Hotel Ljubljana. Naša namjera i cilj su, da vam omogućimo, da možete na jednom mjestu proširiti svoju poslovnu mrežu, pridobiti nove informacije, kontakte i na taj način pridonesete svom poslovnom uspjehu. 

500 poduzetnica – umrežavanje i upoznavanje poslovnih žena

Za vas, drage poduzetnice, ponovno pripremamo korisne sadržaje, odlične govornike, zanimljive priče i još mnogo toga. Ovogodišnji crvena nit eventa je da “Zajedno možemo više”! I stvarno možemo! Za vrijeme ručka, pripremamo najveće umrežavanje, zato pripremite i ponesite sa sobom do 300 vizitki, da se uspješno umrežavate. Čeka vas puno iznenađenja, malih pozornosti, nagrada, smijeha, korisnih informacija za vašu tvrtku … ali sve vam ne smijemo otkriti, jer smo mi žene pomalo i tajanstvene. Više o programu pročitajte na linku pogledajte naš promo video.

Za Women in Adria članice kotizacija je 30 EUR-a, a postoji i mogućnost organizacije zajedničkog prijevoza.

Sigurne smo, da ćemo vam omogućiti da se kao ambasadori svojih tvrtki, prezentirate, kako na našoj web stranici, tako i na samom događaju.  Prijavite se već danas i predstavite svoju priču potencijalnim kupcima, da se što prije čuje za vas. Radujemo se susretu s vama i novim pričama.

Organizatorice eventa 500 poduzetnica: Zorica Jakolin, Ursa Žorž i Petra Škarja

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više