Festival Ultra Europe – mala zemlja za veliki festival

Pozivamo Vas na predavanje koje će održati Joe Bašić, organizator Ultra Music Festivala, vodećeg i najpoznatijeg festivala elektronske glazbe. Tema predavanja bit će:

„A small country for a big music festival“ – Why Ultra chose Croatia as its’ next destination.

Predavanje će se održati u utorak 17.3.2015. s početkom u 18 sati

Festival Ultra Europe jedno je od najznačajnijih ulaganja u turizam

Okupljanje počinje 10 minuta ranije u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb). Organizator ovog predavanja je MBA Croatia. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Women in Adria članice ostvaruju 50% popusta ( za kod javiti se na [email protected]). Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

Opis:

Festival ULTRA EUROPE jedino je događanje u organizaciji Ultra Worldwide u Europi, a s investicijom od oko 100 milijuna kuna kroz pet godina predstavlja jedno od najznačajnijih ulaganja u Hrvatskoj u turizmu i pratećoj industriji zabave. Prema procjenama organizatora, festival ULTRA EUROPE već je u prvoj godini održavanja potaknuo više od 60 milijuna kuna dodatne turističke potrošnje u Splitsko-dalmatinskoj županiji te privukao interes više od 103.000 posjetitelja tijekom sva tri festivalska dana, i to iz 75 zemalja svijeta.

Najpopularnija imena elektronske scene

Na festivalskim su pozornicama nastupili trenutno najpopularnija imena elektronske scene. Ususret festivalu održani su brojni partyji u sklopu događanja Countdown To Ultra. Hrvatski partner u organizaciji festivala Ultra Europe je tvrtka Adria MM Produkcija. Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe će se održati od 7. do 15. srpnja 2015. u Splitu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...