Dessange predstavlja trendi frizure koje će se nositi ovog proljeća i ljeta

Razigranost u kosi od frizura do boja. Naglašene su jake i mekane linije frizura. Kod šišanja i izrade frizura važno je postići prirodan izgled kose.

Lepršavost i razigranost za toplije dane

Kako topliji dani i vrućine ne podnose teške frizure, Dessange poziva na lepršavost kako u izradi frizure tako i poziva na nježnu razigranost boja u kosi. Balayage Californien, izvorna tehnika izrade pramenovana na kist slobodnom rukom ali jedinstvenim tehnikama kreiranja postiže prirodan efekt u kosi gdje se skoro pa nevidljivo boje spajaju i stvaraju vrlo nježan kontrast.

Californien balayage ove sezone je zvijezda vodilja svakog stylinga. Boja kose je modni dodatak a upravo Californien balayage daje taj završni „touch“. Proljeće poziva na nježne pastelne boje a izrazito svijetle kose dobivaju priliku izaći iz monotonije. Blond tonovi jako lijepo se stapaju sa pastelnim nijansama i stvaraju vrlo poželjan trend.

frizure za ljeto

Sve članice WIA imaju 15 posto popusta na sve frizerske usluge salona Dessange.  Iskoristite popust i uživajte u svojoj kosi!

Foto: Dessange

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kristina Ercegović: Ah, ti zaposlenici

Poslovna savjetnica, osnivačica Business Cafea i autorica knjige "Najjači si kad si svoj", Kristina Ercegović, piše o vrijednosti koju zaposlenici imaju...