Fulir Design Valentinovo u znaku sreće i ljubavi!

Veljaču obilježavaju ljubav i privrženost kao uvod u proljeće, toplinu i sunce. Uživamo u znaku pažnje kada nam netko pokloni osmijeh dok izražava simpatije, ljubav ili prijateljstvo. Više nego ikada razmišljamo o vrijednostima koje su nam važne, a najpotrebniji su nam mir i dobar osjećaj. Više nego ikada moramo se boriti protiv podjela, teških tema i zapravo brinuti isključivo o lijepim i ugodnim trenucima, poručuju iz tvrtke Fulir Design.

U vječnoj smo potrazi za dvije stvari bez kojih život nema smisla, koje stanu u dvije riječi i dva najvažnija osjećaja, a to su sreća i ljubav!   


Pročitajte više: Tajni jezik cvijeća: Koja značenja imaju najpoznatiji cvjetovi?


Mirisi potiču emocije, a cvijeće izmamljuje osmijeh i zbog te dobitne kombinacije osmislili smo kolekciju savršenu za pokloniti voljenim osobama i dragim prijateljima.

Fulir Design

Kolekcija pod nazivom Miris sreće i Miris ljubavi čine luksuzne poklon kutije koje sadrže cvijeće i mirisne svijeće. Pravo iznenađenje su mini cvjetni buketi ili korneti s trajnim i dehidriranim cvijećem koji su upotpunjeni ručno lijevanim mirisnim svijećama. Kako to miriše ljubav ili sreća, saznat će prvi ovog Valentinova neki sretnici koji će na poklon primiti dar s potpisom Fulir Design by Monika Fulir.


Pročitajte više: Raskošan buket u elegantnoj kutiji trend je koji obožavamo!


Fulir Design

Razmišljajući o prolaznosti željeli smo kreirati poklon koji traje, koji je održiv i podsjetnik na ljubav dugo vremena. Od ideje do realizacije sudjelovale su žene, fenomenalne, poduzetne i kreativne. Bilo nam je iznimno važno da upravo u ovom izazovnom trenutku uključimo sve poduzetnice koje su nam bile potrebne u nekom od koraka u realizaciji jer znamo da će naši klijenti podržati nas. 

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -