Hrvatske poduzetnice imaju sve što trebate za preplanuli ten ovog ljeta

U kozmetičkoj industriji su brendovi naših poduzetnica već prisutni desetljećima. Njihovi proizvodi pokrivaju široki spektar potreba, pa tako imamo i proizvode za sunčanje. Ovog ljeta odabrali smo najbolje proizvode naših članica i složili nekoliko paketa koji će vjerujemo zadovoljiti sve potrebe i vrste kože.

Savršeni ljetni proizvodi koje su proizvele hrvatske poduzetnice

Dolaze u plastičnoj kozmetičkoj torbici savršenoj za vašu torbu za plažu. Proizvodi nose zaštićenu marku Proizvele hrvatske poduzetnice.

Paket ultra tan za kožu manje osjetljivu na sunce

Paket Ultra tan sastoji se od Olival ulja za sunčanje sa zaštitnim faktorom 10 i Mala od lavande melema od mrkve. Namijenjen je osobama koje su manje osjetljive na sunce, rijetko izgore i brzo postižu brončani ten.

Paket Safe tan za osjetljivu kožu

Paket Safe tan sastoji se od Olival ulja za sunčanje sa zaštitinim faktorom 50, Nikel poslije sunčanja i Mala od lavande spreja za kosu. Namijenjen je osobama koje su osjetljive na sunce, lako izgore i trebaju jaču zaštitu.

Paket Deluxe tan za zlatnu boju

Paket De luxe tan sastoji se od Hildegard sun seruma i Olival čarobnog zlatnog ulja.

Sve pakete možete pronaći u našem webshopu. Dostava je besplatna, a uz njih možete odabrati i savršeno ljetno štivo po posebnoj cijeni.

Foto: Andrea Kumar/Women in Adria

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više