Vježbe za trbuh hitno

Vježbe za trbuh su na redu, sad je dosta.

Moja treća kćerka ima tri i pol mjeseca. Počela sam već lagano trenirati, ali je kćerka broj 2. završila u bolnici zbog alergije (sad je već super)  tako da ovaj tjedan ništa od treninga. Na ulazu na odjel gdje ona leži pita me doktorica: Da li ste vi trudni? Ima dosta bolesne djece, pa da ne pokupite nešto…Sad je stvarno dosta. Vježbe za trbuh, evo me.

Vježbe za trbuh zahtijevaju 15 minuta dnevno

Nemam niti ja vremena. Ali i 15 minuta intenzivnog treninga dnevno puno znači u odnosu na ništa. Fitness stručnjaci odavno preporučaju intenzivne treninge čiji sam ja veliki fan. Ono što je najvažnije je raznovrsnost u vježbanju, to daje najbolje rezultate, znači nikako nije preporučljivo raditi svaki dan isto.

Ja treniram godinama, uglavnom na grupnim treninzima. Kad hoću kod kuće napraviti neki trening, nema šanse da ja sebi isplaniram trening i da ga odradim. Zato i meni kao i vama vjerojatno treba netko pokazati. Naišla sam na www.bodyrock.tv koji ima kratke video zapise s treninzima za pojedine dijelove tijela i oduševljena sam. Ne trebaju vam nikakvi rekviziti, čak niti štoperica koju ona koristi, vi možete napraviti 10 ponavljanja svake vježbe, na primjer.

Ja krećem s ovim treningom, idemo zajedno?

Prethodni članakPodočnjaci -Kako ih ukloniti?
Sljedeći članakKako do zdravlja

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

6 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...