Kako smršavjeti tamo gdje ništa drugo ne pomaže?

Ja sam ovisnica o fitnessu. Od uvijek. Budući da se bavim sportom od malih nogu, sport mi je ispušni ventil i način održavanja dobre forme. Nikad nisam išla na dijete ili koristila neke druge metode koje ne uključuju “krv, znoj i mučenje”.

Kao dijete sam se bavila tenisom, od kojeg imam skoliozu, na fakultetu sam išla u teretanu, potom kad sam počela raditi, a prije djece grupnim vježbanjem, uglavnom s rekvizitima.

Nakon djece svi fiksni termini su neizvedivi, ali od kako imam svoj biznis imam veću fleksibilnost tako da tri puta tjedno idem na pilates koji se sastoji od vježbi istezanja i snage. I jako važno vježbi za leđa koje mi olakšavaju skoliozu. Također kad god stignem trčim.

Nakon prve dvije trudnoće uspjela sam se relativno brzo vratiti u formu. Međutim, nakon treće ostao je trbuh koji dvije i pol godine nije pokazivao znakove oporavka. Zapravo se više radi o višku kože koja se jednostavno nakon tri poroda nije mogla tako lako vratiti natrag, uz mnoštvo strija.

S dozom sumnjičavosti krenula sam u Lineu Snellu kod naše članice Helene Fjorović. Kao što smo već pisali, Linea Snella metoda koristi učinke fiziološke temperature, lokalizirano djelovanje infracrvenih zraka, kromoterapiju, aromaterapiju, terapiju ultrazvukom, ozonom i još mnogo drugih. K tome, osnovni program na kojem radi metoda LS bazira se na znanstvenoj podlozi, za koju je bila dodijeljena i Nobelova nagrada.

kako_smršavjeti

Metodom Linea Snella vaše tijelo potroši 3 do 4 puta više masnoće nego inače. Pitate se kako? Na primjer, u 25 minuta vježbe u ležećem položaju u Thermoslimu potroši se 1000-1600 Kcal, a opseg se smanji prije svega na onim mjestima gdje vi to najviše želite, prije svega zbog mogućnosti lokaliziranog djelovanja infracrvenih zraka koje tkivo zagriju u dubinu, u slučaju Thermoslima do 2,6 cm.

Glavni razlog za to su optimalni uvjeti vježbe, gdje su spojeni djelovanje temperature od 37 °C i infracrvene zrake. To znači da vježbom pod infracrvenim zrakama u Thermoslimu zasigurno potrošite barem 3 do 4 puta više masnoća nego uobičajenom vježbom i to s bitno manje napora.

Ja sam do sad u samo 6 dolazaka uspjela skinuti 4 centimetra na trbuhu da ne spominjem da su mi od radiofrekvencije strije puno manje vidljive. To stvarno nisam očekivala i rado ću nastaviti i dalje dolaziti da taj trbuh sredimo do kraja.

Moj savjet bi bio: svakako promijenite prehrambene navike, uključite neki oblik fizičke aktivnosti u svoju rutinu. Mislim da su ovakve metode dobrodošle kao dodatak uobičajenom režimu prehrane i fitnessa kako bi korigirali ciljana područja ili početak promjene životnog stila jer Linea Snella programi uključuju naravno i savjetovanje i praćenje prehrane.

Odaberite vama najbližu lokaciju i vidimo se u Linea Snella!

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više