Iskoristite priliku za odmak od svakodnevice i krajem svibnja u ženskom društvu posjetite rustikalnu villu Stone u Dubrovniku

Većina žena godinama si nisu priuštile mirno vrijeme bez djece, partnera, obitelji i posla. Linea Snella nudi priliku upravo za takav odmor i rast. U ovogodišnjem programu pod nazivom “Reprogramiranje” 7 žena moći će nekoliko dana provesti u rustikalnoj villi s bazenom na samom jugu Hrvatske, gdje će u predivnom i stimulirajućem, a mirnom okruženju reprogramirati svoj um.

Vrijeme za sebe

“Reprogramiranje” je program koji prije svega ima za svrhu odmor, opuštanje, zabavu i rad na sebi u jednom sigurnom okruženju manje grupe žena. Uključuje boravak u opuštajućem ambijentu, kvalitetan smještaj i 5 obroka dnevno!

Struktura programa uključuje jutarnje vježbe, grupne razgovore i radionice, opuštanje, izlaske i druženje. Bez obzira na strukturu programa, vi sudjelujete kako vam odgovara. Možda ćete ujutro dulje spavati ili ćete možda jedan dan željeti više samoće. Možda ćete željeti ići na neki izlet ili ipak ostanete ljenčariti i čitati knjigu. Program očekuje da ostanete autentične i ne potiskujete svoja nadanja i potrebe.

Ovaj program uključuje strast i predanost, spremnost da neće sve biti savršeno i spoznaju da će netko brinuti o vama, a donosi i nova snažna prijateljstva i svakodnevnu grupnu podršku.

odmor u dubrovniku

Što je zajedničko damama koje odlaze na “reprogramiranje”?

 1. Vole druženje i odmor
 2. Uspješne su u svom poslu
 3. Zanimljive
 4. Inteligentne su
 5. Ne odustaju
 6. Idu za svojim snovima

Osnova “reprogramiranja” je da se ništa ne mora, osim uživanja, a ono ovisi upravo o tome što vi želite i prilike da baš to i radite! Struktura programa je takva da omogućava promjene, uključivanje novih tema i sadržaja.

Saznat ćete više o sljedećim temama:

 • Moja visoka vrijednost
 • Analiza trenutačnog stanja
 • Hrana je moj prijatelj
 • Postavljanje ciljeva
 • Priča o strahovima
 • Život u sadašnjem trenutku
 • Sve je u nama (uvjerenja, vibracije)
 • Afirmacije i zahvalnost
 • Kreiranje sretne budućnosti

Nezaboravno iskustvo

Nijedna dama s “reprogramiranja” se nije vratila ista. Dogodile su se značajne promjene i vidljiv napredak pa svakoj ženi preporučamo takvo iskustvo. Evo jednog!

“Odlazak na reprogramiranje u Villu Stone bila je jedna od mojih najboljih odluka. Osjećala sam već neko vrijeme da mi je potrebno uzeti vrijeme za sebe, za povratak sebi samoj, za osluškivanje i otkrivanje želja, misli, osjećaja, žudnji i svojih potreba, ali kako to obično biva, uvijek je nešto bilo važnije, obitelj, djeca, posao, klijenti, svakodnevne obveze i sto drugih izgovora.

Kad u potpunosti preuzmemo odgovornost, postanemo svjesni da smo sposobni biti, napraviti i imati apsolutno sve što nam padne napamet. Tih nekoliko dana u predivnoj Villi Stone proletjelo je u okruženju male skupine predivnih žena međusobno toliko sličnih, a opet toliko različitih. Međusobna iskrena podrška, sagledavanje izazovnih situacija iz različitih perspektiva i upoznavanje tuđih razmišljanja jednostavno osnažuju i daju dodatan poticaj i vjetar u leđa kako bismo same ostvarile sve svoje želje i snove!

Divan ambijent s pogledom na more koji oduzima dah, opuštanje uz bazen, zdrava i uravnotežena prehrana, lagana tjelovježba te istezanje i meditacija osiguravaju opušten, ali intenzivan rad na sebi! Reprogramiranje je iskustvo koje bi si svaka žena trebala priuštiti!”

Ovogodišnje izdanje

Reprogramiranje će se ove godine održati od 27. do 31.5. u predivnom ambijentu Ville Stone u Dubrovniku koji pruža široki pogled na cijelu Župu dubrovačku, Cavtat i naravno – more. Ipak, to nije njena jedina posebnost. Nije u osami, ali je dovoljno uvučena i pruža potpunu intimnost boravka. Također, okružena je prirodom, zelenilom, stijenama i spiljom, ima svoje dvorište za rekreaciju, veliki trampolin i tobogan te vinoteku.

odmor u dubrovniku

Cijena programa iznosi 4.000 kn (min 2.000 kn odmah, a ostatak do 01.05.2019.). Poklon nakon uplaćene akontacije su 2 radiofrekvencije lica u centru Linea Snella jug!

U cijenu je uključeno:

 • 4 noćenja sa doručkom, ručkom, večerom i dvije užine po načelima zdrave i uravnotežene prehrane
 • edukacije
 • napitci
 • bazen
 • odmor
 • uživanje 

Na ovo putovanje slobodno možeš ići sama, bez prijateljice ili nekog koga poznaješ jer je  cilj upoznati druge žene i sebe kroz nove situacije. Na prošlom reprogramiranju upravo se to pokazalo kao najveći bonus!

Za sve informacije možete nazvati 092 3096 728.

Za sve WiA članice iz Zagreba koje se prijave osigurana je dodatna pogodnost u obliku 2 tjedna gratis vježbanja u centru Linea Snella jug

Foto: Linea Snella, Facebook Villa Stone Dubrovnik

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...