Linea Snella od sada nudi i kriolipolizu – tretman koji daje WOW rezultate

Linea Snella već nekoliko godina daje nježnu potporu i usmjerava klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika. Istovremeno podižu zadovoljstvo i samopouzdanje svojih klijentica, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja. Kako prate trendove i pružaju sveobuhvatan program gdje ste vi u fokusu, odlučili su dodati u ponudu i najsuvremeniju estetsku tehnologiju za žene i muškarce kojom se neinvazivnim postupkom uklanjaju lokalizirane masne naslage: tretman KRIOLIPOLIZOM. Brojne su prednosti kriolipolize, a one najvažnije donosimo u nastavku.

Brzo vidljivi rezultati

Kriolipoza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. Sigurno i pouzdano uklanja masne naslage tamo gdje je najteže – na trbuhu, struku, kukovima, bedrima i rukama.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodi se kriolipoliza pomoću vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom čime se osiguravaju najbolji mogući rezultati.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Što je kriolipoliza?

Kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav na odabranom području kojeg tretiramo. Kriolipolizom se postiže približno 20% smanjenja masnih stanica nakon jednog tretmana.

Prednosti kriolipolize očituju se i u tome što su prvi rezultati vidljivi već 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije. Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.

Prednosti kriolipolize u Linea Snella centrima

Kriolipoliza je učinkovita, sigurna i relativno bezbolna i neinvazivna terapija. Rezultati su vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije. Masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela, terapiju ne treba dopunjavati restriktivnim dijetama ili tjelovježbom a nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti.

Kriolipoliza u centrima Linea Snella predstavlja inovativnu tehnologiju razvijenu i proizvedenu u Europskoj uniji. To, za razliku od jeftinih aparata proizvedenih u azijskim zemljama, osim maksimalne učinkovitosti, također predstavlja potpunu sigurnost za korisnika, a sam uređaj predstavlja najnoviju generaciju krioterapije i ima CE certifikat.

Kriolipoliza nije primarno tretman za gubitak tjelesne težine, efikasan je za žene i muškarce sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim načinom života te učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom. Pročitajte više na Linea Snella stranici.

Linea Snella nudi i besplatno savjetovanje za sve koji žele eliminirati tvrtdokorne, lokalizirane masne naslage ili izgubiti višak kilograma. Javite im se kako bi vam stručni tim preporučio idealan program prema vašim potrebama i željama!

Sve WiA članice ostvaruju 50% popusta na 1. mjesec programa + besplatan pregled i kompjutersku analizu tijela u Linea Snella centarima.

Autor: Petra Mesarić Horvat, osnivačica centra Linea Snella – Sjever (Strojarska 22/9)

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

restorani tijekom koronavirusa

Kako restorani mogu iskoristiti internet tijekom koronavirusa?

Zbog pandemije koronavirusa ugostiteljski objekti su prisilno morali zatvoriti svoja vrata. Nažalost, to za brojne znači da će morati otpustiti neke...