Linea Snella od sada nudi i kriolipolizu – tretman koji daje WOW rezultate

Linea Snella već nekoliko godina daje nježnu potporu i usmjerava klijentice prema trajnom rješavanju nezdravih navika. Istovremeno podižu zadovoljstvo i samopouzdanje svojih klijentica, a sve to bez gladovanja, napornog i ekstremnog vježbanja. Kako prate trendove i pružaju sveobuhvatan program gdje ste vi u fokusu, odlučili su dodati u ponudu i najsuvremeniju estetsku tehnologiju za žene i muškarce kojom se neinvazivnim postupkom uklanjaju lokalizirane masne naslage: tretman KRIOLIPOLIZOM. Brojne su prednosti kriolipolize, a one najvažnije donosimo u nastavku.

Brzo vidljivi rezultati

Kriolipoza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. Sigurno i pouzdano uklanja masne naslage tamo gdje je najteže – na trbuhu, struku, kukovima, bedrima i rukama.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodi se kriolipoliza pomoću vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom čime se osiguravaju najbolji mogući rezultati.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Što je kriolipoliza?

Kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav na odabranom području kojeg tretiramo. Kriolipolizom se postiže približno 20% smanjenja masnih stanica nakon jednog tretmana.

Prednosti kriolipolize očituju se i u tome što su prvi rezultati vidljivi već 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije. Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.

Prednosti kriolipolize u Linea Snella centrima

Kriolipoliza je učinkovita, sigurna i relativno bezbolna i neinvazivna terapija. Rezultati su vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije. Masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela, terapiju ne treba dopunjavati restriktivnim dijetama ili tjelovježbom a nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti.

Kriolipoliza u centrima Linea Snella predstavlja inovativnu tehnologiju razvijenu i proizvedenu u Europskoj uniji. To, za razliku od jeftinih aparata proizvedenih u azijskim zemljama, osim maksimalne učinkovitosti, također predstavlja potpunu sigurnost za korisnika, a sam uređaj predstavlja najnoviju generaciju krioterapije i ima CE certifikat.

Kriolipoliza nije primarno tretman za gubitak tjelesne težine, efikasan je za žene i muškarce sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim načinom života te učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom. Pročitajte više na Linea Snella stranici.

Linea Snella nudi i besplatno savjetovanje za sve koji žele eliminirati tvrtdokorne, lokalizirane masne naslage ili izgubiti višak kilograma. Javite im se kako bi vam stručni tim preporučio idealan program prema vašim potrebama i željama!

Sve WiA članice ostvaruju 50% popusta na 1. mjesec programa + besplatan pregled i kompjutersku analizu tijela u Linea Snella centarima.

Autor: Petra Mesarić Horvat, osnivačica centra Linea Snella – Sjever (Strojarska 22/9)

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...