Rezervirajte mjesto na edukaciji koja će vas primjerima iz prakse naučiti kako uspješno pregovarati

Edukacija „Pregovarajmo u bojama“ odlična je prilika za one koji su u pregovaranju vješti da nauče nešto novo i utvrde znanje pregovaračkih sposobnosti, kao i za one koji su željni naučiti tehnike pregovaranja koje će im u bilo kojem segmentu života biti od pomoći. Održava se 22. svibnja 2019. godine na adresi Trinom, Strojarska 24, Zagreb.

Pregovaranje je sastavni dio života svake osobe, bilo da se radi o poslovnom svijetu ili svakodnevnom životu. Svi se susrećemo s pregovaranjem, no jesmo li uistinu dobri pregovarači?

Cilj edukacije

Dobra priprema je ključ uspješnog pregovaranja. Razmišljati nekoliko koraka unaprijed od osobe s kojom pregovarate – ne odnosi se samo na taktike pregovaranja. U svakom pregovoru jednako su važni sadržaj i način komunikacije, emocije, osobni svjetonazori i percepcija koju svaka strana unosi u pregovore. Zato svi koji sudjeluju u pregovaračkom procesu trebaju ovladati učinkovitim tehnikama, alatima i vještinama kako bi se pripremili za pregovore s drugom stranom i ostvarili najbolji win-win sporazum.

Sigurno ste se mnogo puta u životu našli u procesu pregovaranja. Možda u tom trenutku toga niste bili ni svjesni, no svatko od nas ima svoj stil pregovaranja. Upravo na ovoj radionici upoznat ćete svoj stil pregovaranja, prepoznati razlike među pregovaračima i iskoristiti ih kako biste bili uspješniji u pregovaranju. Dobit ćete jasne smjernice procesa pregovaranja s naglaskom na pripremu te konkretne alate i tehnike koje možete primijeniti odmah.

Što ćete naučiti na treningu?

Osnove pregovaranja: što je pregovaranje, što može biti predmet pregovora, koje su kompetencije dobrih pregovarača, kako postići uspjeh u pregovorima, kada pregovarati, a kada ne.

Osnovni koncepti u pregovaranju: naučit ćete prepoznati i razlikovati interese i pozicije, očekivanja, opcije, BATNA, ZOPA.

Priprema za pregovore: kroz praktične vježbe i primjere iz prakse naučit ćete kako se učinkovito pripremiti za pregovore. Dobit ćete i koristiti konkretan alat kojim povećavate svoju spremnost i sposobnost pregovaranja.

Stilovi pregovaranja: saznat ćete koje su karakteristike 4 vrste osobnosti, kako prepoznati kojoj od njih pripadaju vaši članovi tima ili osoba koja vam sjedi s druge strane stola i koje taktike možete koristiti. Kroz test ćete saznati koja je vaša osobnost.

Iskustvo iz prakse – kroz edukaciju vas vode trenerice Nabave i Prodaje pa dobivate dvostruko kroz iskustvo i gledišta dvije pregovaračke strane. Trenerice će tijekom edukacije s vama podijeliti niz primjera iz svoje pregovaračke prakse, dok su vodile timove Nabave i Prodaje/Marketinga. Vježbat ćete na slučajevima iz prakse.

kako uspješno pregovarati

Trenerice s dugogodišnjim iskustvom

Sanja Varlaj, mag. oec., INNLP  Master Practitioner & Business Coach: stručnjak za marketing, PR, prodaju i business management. Ima više od 25 godina radnog iskustva u B2C i  B2B sektoru; konzultant i trener. Dugogodišnja karijera u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanja, izrade strategije poslovanja i analize tržišta. Individualna savjetovanja, vođenje i organizacija edukacija i seminara. Vlasnica firme za poslovno savjetovanje i coaching. Završeno Pedagoško-psihološko obrazovanje na Učiteljskom fakultetu, Zagreb.

Renata Ivaštinović, mag.oec., savjetnica za razvoj nabave i vlasnica Nabave Plus. Više od 20 godina iskustva u vodećim nacionalnim i multinacionalnim korporacijama (L’Oreal, Shell, GSK, Croatia osiguranje), uglavnom na rukovodećim pozicijama u nabavi i lancu opskrbe. Pokretala je poslovne divizije i organizacije nabave, izrađivala procese i procedure, obučavala timove i vodila ih kroz transformacije. Optimizacija operativnih procesa, primjena strateške nabave i digitalna transformacija nabave njena su specijalnost. Završila je niz stručnih treninga i edukacija u Hrvatskoj i EU iz područja pregovaranja i dalje se kontinuirano usavršava. Članica je nekoliko udruga, certificirana je voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, certificirani INNLP Practitioner i Wingwave coach.

Dodana vrijednost za polaznike

Ova edukacija tj. trening namijenjen je profesionalcima iz Nabave i Prodaje i svima koji žele poboljšati svoje vještine pregovaranja i komunikacije. Edukacija, s pauzama, traje od 9.0016.00 sati. U sklopu edukacije je uključeno i:

  • izrada vlastitog testa osobnosti uz interpretaciju istog
  • konkretan alat za učinkovitu pripremu pregovora
  • studije slučaja temeljene na primjerima iz prakse
  • dvostruka dobit: stručnost vaših trenerica koje imaju 20+ godina iskustva svaka u Nabavi, Prodaji, Marketingu i osobnom razvoju/coachingu
  • 25% popusta za Modul II

Redovna cijena: 1.720,00 kn po osobi (NABAVA PLUS nije u sustavu PDV-a). U cijenu su uključeni svi nastavni materijali, uvjerenje o sudjelovanju, ručak i osvježenja u pauzama.

Rane prijave i uplate do 01.05.2019. uključuju 20% popusta pa cijena iznosi 1.376,00 kn.

Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta nakon 1.5. Za prijavu trećeg i svakog narednog polaznika iz iste organizacije koriste se uvjeti rane prijave (popust 20%). 

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

njega kože ukrajina

Anna Korzun iz Ukrajine pobjegla u Hrvatsku gdje gradi skincare brend...

Vlasnica brenda za njegu kože Skinity, ukrajinska poduzetnica Anna Korzun ima tek 24 godine, a nedavno je rodnu Ukrajinu zamijenila Hrvatskom....