Naša članica je koautorica knjige koja je među najprodavanijima na Amazonu!

Već prvog dana otkako se pojavila na Amazonu, knjiga o biznisu, Your Best Life (Tvoj najbolji život), rangirana je kao bestseler i broj jedan među novim izdanjima, a također u samom vrhu u nekoliko kategorija: Osobna transformacija i spiritualnost, Samopomoć i Svjesnost. O čemu se radi u knjizi, kako je nastala i zašto biste je poželjeli pročitati ispričala nam je naša članica, Renata Ivaštinović, koautorica knjige.

“Jako sam ponosna i uzbuđena što sam doprinijela ovoj iznimnoj knjizi zajedno sa sjajnim profesionalcima čije su priče jednostavno nevjerojatne. Do ovog projekta došlo je vrlo spontano”.

Renata se ove godine zbog cijele situacije najviše posvetila coachingu. Povezala se s ljudima širom svijeta, a tijekom ovih mjeseci s nekima od njih je u gotovo svakodnevnom kontaktu.


Pročitajte više: Poslovna savjetnica Renata Ivaštinović otkriva kako pregovarati tijekom krize!


“Tehnologija spaja ljude, a nas je i zbližila”, kaže i dodaje: “Sada prolazimo kroz vrlo teško razdoblje i mnogi u svijetu trebaju ohrabrenje, jasnoću, podršku i motivaciju. Nešto što će ih dignuti i inspirirati. Željni su dobrih vijesti. Zaključili smo kako im zajedno to možemo dati. Svatko od nas se susreo s različitim teškoćama u životu. Zajedno posjedujemo ogromnu količinu znanja i iskustva iz različitih područja. Poželjeli smo to podijeliti s drugima i dati im tračak nade i pozitive. Nadamo se da će naša iskustva, pretočena u priče, pomoći ljudima širom svijeta. Zato smo je pisali na engleskom jeziku.”

Knjiga o biznisu kroz 22 priče od kojih zastaje dah

Knjiga se sastoji od 22 priče. Autori su na vrlo otvoren i iskren način, iz srca, ispričali svoje priče o događajima koji su snažno utjecali na njihove živote. Neke su toliko osobne i dirljive da će vam zbog njih zastati knedla u grlu. Neke govore o strahovima i krahovima. Autori su opisali i strategije koje su koristili.

Za koga je ova knjiga?

Ovo je odlična knjiga za osobe koje već imaju svoje biznise ili ih žele pokrenuti, no i za svakog tko želi postići nešto više u bilo kojem području svog života. To i jest velika vrijednost ove knjige. Teme su toliko različite jer je svatko od autora profesionalac u nekom drugom području. Tako jedni govore o temama iz područja biznisa i financija, a drugi o suočavanju sa smrću, fizičkom zdravlju, opraštanju. Doslovno možemo reći da život piše romane.


Pročitajte više: Boom – Knjiga koja će omogućiti slobodu svakom poduzetniku


Ako ste se ikad upitali „zašto baš ja?“, nakon čitanja ove knjige to se više nećete pitati. Zato nam u ovim čudnim i ludim vremenima treba baš jedno ovakvo štivo. Online izdanje knjige možete naručiti do četvrtka, 26.11. za samo 1,24 $ preko Amazon Kindle-a prije nego što knjiga krene u redovnu prodaju.

Papirnata verzija bit će dostupna taman da je kupite na vrijeme za božićni poklon.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...
- Advertisment -