Morate pogledati ovaj urnebesni video u kojem kći oponaša svoju zaposlenu mamu!

Jedna zaposlena mama, Colleen Chulis, podijelila je video koji je snimila njezina kćer o tome kako ju ona vidi dok radi. Naime, kći oponaša mamu dok istovremeno obavlja nekoliko stvari kao što je briga o tome da su djeca tiho dok razgovara sa strankom.


Pročitajte više: Strategije za zaposlene mame: Kako balansirati između poslovnog i obiteljskog života?


Kad kći oponaša mamu!

8-godišnja Adelle snimila je video za maminim radnim stolom te pokazala kako izgleda mamin radni dan iz perspektive njezine kćeri. Naravno, riječ o maminom radno-privatnom danu tijekom epidemije korona virusa.

Nakon što je video dobio preko 100 tisuća pregleda na YouTube kanalu malene Adelle, njezin majka Colleen se obratila svojim pratiteljima na LinkedInu.


Pročitajte više: Savjeti najuspješnijih zaposlenih mama o balansiranju karijere i majčinstva za vrijeme pandemije


“Moja osmogodišnja kći me sinoć pitala može li me odglumiti. Nisam bila sigurna što mogu očekivati. Ovo je bila njezina prva i jedina imitacija. Shvatila sam da se mnogi od vas u ovome mogu pronaći (i nasmijati) s ‘pucanjem’ i multitaskingom. Covid je promijenio mnogo stvari prošle godine i ovo je moja stvarnost! UPDATED POST: Hvala svima na pozitivnim komentarima – Moja obitelj ne može vjerovati koliko je pregleda dobio video i drago mi je čuti da vas je mnoge nasmijao. Za sve one koji su me pitali da podijelim video s YouTubea kako bi bio vidljivim drugima, ostavljam link”, napisala je majka Colleen.

Pandemija je brojne poslove preselila u kućnu atmosferu što dodatno otežava posao zaposlenim majkama. Kako održavati red i sačuvati navike produktivnosti kada se zahtjevi posla i djece stalno sudaraju? Ugovaranje sastanaka se isprepliće s brigom o djeci i odabirom odgovarajućeg mjesta u kući za obavljanje posla, to su samo od nekih od izazova s kojima se susreću zaposlene majke.

Foto: Screenshot YouTube

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

humanitarni buvljak

Kamo za vikend – pizza, fotografija ili humanitarni buvljak?

Nakon napornog radnog tjedna, svi želimo dobro iskoristiti vikend. Zato smo uz vas s nekoliko sjajnih ideja prikladnih za cijele obitelji,...
- Advertisment -