Komunikacijski laboratorij suosnivač mreže regionalnih agencija SEEnthesis

Komunikacijski laboratorij – jedna od najdugovječnijih hrvatskih agencija za upravljanje komunikacijama, jedna je od suosnivača nove regionalne mreže SEEnthesis koja okuplja još šest agencija za tržišno komuniciranje s područja jugoistočne Europe. Tako se Komunikaciji laboratorij pridružio nezavisnim agencijama iz Bugarske, Rumunjske, Grčke, Republike Sjeverne Makedonije i Albanije kako bi kompanijama i brendovima mogle pružiti integriranu uslugu upravljanja komunikacijama na brzorastućem tržištu jugoistočne Europe koje okuplja 52 milijuna potrošača.

Povezano:

U sklopu mreže, kroz razmjenu iskustva, znanja i kompetencija stručnjaci za upravljanje komunikacijama moći će pružiti full service podršku, optimiziranje resursa, logistike i troškova te uvide priznatih lokalnih konzultanata u osmišljavaju i provedbi projekata i kampanja.

Manuela Šola tim je povodom izjavila: „Pridruživanjem u SEEnthesis mrežu želimo našim postojećim klijentima, ali i kompanijama i brendovima koji planiraju ili razmišljaju o širenju poslovanja u SEE regiju, omogućiti suradnju s partnerskim agencijama s kojima dijelimo zajedničke vrijednosti i kulturu poslovanja. To prvenstveno znači fokus na izvrsnost, vrhunski kadar te stvaranje dodanih vrijednosti za klijente. Vjerujemo da činjenica da je riječ o nezavisnim regionalnim agencijama doprinosi  tome jer imamo mogućnost brze prilagodbe i fleksibilnosti u poslovanju što se pokazalo iznimno važnim u ovom periodu.

Prvi online forum

SEEnthesis organizira i prvu online diskusiju koja će se održati 12. svibnja od 15 do 17 sati putem Zoom platforme na poveznici https://us02web.zoom.us/j/81951387591 .

Na online forum diskusiji vodeći ljudi agencija mreže predstavit će novoosnovanu mrežu, njezine ciljeve te aktualnu situaciju na tržištima na kojima agencije posluju.  Fokus će biti i na promjenama na medijskom tržištu te kako, u aktualnom okruženju globalne pandemije COVID – 19, odgovoriti na prijetnje te prepoznati prilike kojima se mogu minimizirati potencijalne negativne posljedice koje pandemija može ostaviti na kompanije, brendove i tržišta u cjelini.

Sudjelovanje je moguće samo uz registraciju. Više informacija o mreži dostupno je na službenoj stranici www.seenthesis.com

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

razgovor za posao

Ovo su najbolji odgovori na najčešća pitanja na razgovoru za posao

Čarobna formula za uspješan razgovor za posao ne postoji, međutim neki vam savjeti itekako mogu pomoći da od svih potencijalnih kandidata...
- Advertisment -