Komunikacijski laboratorij suosnivač mreže regionalnih agencija SEEnthesis

Komunikacijski laboratorij – jedna od najdugovječnijih hrvatskih agencija za upravljanje komunikacijama, jedna je od suosnivača nove regionalne mreže SEEnthesis koja okuplja još šest agencija za tržišno komuniciranje s područja jugoistočne Europe. Tako se Komunikaciji laboratorij pridružio nezavisnim agencijama iz Bugarske, Rumunjske, Grčke, Republike Sjeverne Makedonije i Albanije kako bi kompanijama i brendovima mogle pružiti integriranu uslugu upravljanja komunikacijama na brzorastućem tržištu jugoistočne Europe koje okuplja 52 milijuna potrošača.

Povezano:

U sklopu mreže, kroz razmjenu iskustva, znanja i kompetencija stručnjaci za upravljanje komunikacijama moći će pružiti full service podršku, optimiziranje resursa, logistike i troškova te uvide priznatih lokalnih konzultanata u osmišljavaju i provedbi projekata i kampanja.

Manuela Šola tim je povodom izjavila: „Pridruživanjem u SEEnthesis mrežu želimo našim postojećim klijentima, ali i kompanijama i brendovima koji planiraju ili razmišljaju o širenju poslovanja u SEE regiju, omogućiti suradnju s partnerskim agencijama s kojima dijelimo zajedničke vrijednosti i kulturu poslovanja. To prvenstveno znači fokus na izvrsnost, vrhunski kadar te stvaranje dodanih vrijednosti za klijente. Vjerujemo da činjenica da je riječ o nezavisnim regionalnim agencijama doprinosi  tome jer imamo mogućnost brze prilagodbe i fleksibilnosti u poslovanju što se pokazalo iznimno važnim u ovom periodu.

Prvi online forum

SEEnthesis organizira i prvu online diskusiju koja će se održati 12. svibnja od 15 do 17 sati putem Zoom platforme na poveznici https://us02web.zoom.us/j/81951387591 .

Na online forum diskusiji vodeći ljudi agencija mreže predstavit će novoosnovanu mrežu, njezine ciljeve te aktualnu situaciju na tržištima na kojima agencije posluju.  Fokus će biti i na promjenama na medijskom tržištu te kako, u aktualnom okruženju globalne pandemije COVID – 19, odgovoriti na prijetnje te prepoznati prilike kojima se mogu minimizirati potencijalne negativne posljedice koje pandemija može ostaviti na kompanije, brendove i tržišta u cjelini.

Sudjelovanje je moguće samo uz registraciju. Više informacija o mreži dostupno je na službenoj stranici www.seenthesis.com

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -