Prva regionalna konferencija o digitalnom učenju dovodi stručnjake koji će predstaviti ulogu digitalizacije u transformaciji kompanija

Prvi put u regiji više od 100 sudionika konferencije LEARNING DISRUPTION 2019 imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja.

Ova konferencija koja će odgovoriti na ključna pitanja vezana za dodatno unaprjeđenje poslovanja te povećanje konkurentnosti na tržištu i učinkovitosti zaposlenika održat će se 3. srpnja 2019. u Algebra LAB-u u Zagrebu.

Organizacija u korporacijama

Konferencija je posvećena inovativnim i digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju. Namijenjena je menadžmentu zaduženom za korporativnu kulturu, ljudske resurse, digitalnu transformaciju, specijalistima i projektnim voditeljima edukacija i razvoja te manjim i srednjim poduzetnicima koji žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje.

Teme koje obuhvaća ova konferencija su povezane s načinom organizacije učenja u korporacijama, a to su onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi. Tu su uključene i inovativne metode učenja za razvoj kompetencija potrebnih za budućnost, učinkovito poslovanje te gejmifikacija, design thinking i ostale metode poticanja kreativnog i kolaborativnog učenja.

Stručnjaci digitalnog učenja

Predavači na konferenciji su stručnjaci iz područja e-learninga, digitalne transformacije te budućnosti učenja unutar poslovne zajednice. To su Alexandre Giry Deloison, razvojni menadžer za međunarodne poslove tvrtke CrossKnowledge, Claus Kjeldsen s Instituta za istraživanje budućnosti iz Kopenhagena, Paolo Zenzerović, voditelj operacija Instituta za razvoj i inovativnost mladih – Croatian Makers, Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ i drugi ugledni stručnjaci iz područja liderstva i osobnog razvoja.

Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku, Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke.

konferencija o digitalnom učenju

Alen Žepec iz konzultanske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta objašnjava:

„Nekadašnji pristupi učenju i razvoju zaposlenika više ne funkcioniraju. Nove tehnologije dovele su do potpune disrupcije učenja i stvaranja novih mentalnih modela usvajanja novih znanja, stoga je potrebno uhvatiti korak s razvojem tehnologije, novim znanjima, brzinom distribucije informacija, ali i novim generacijama kadrova koji tek dolaze.”

Dodaje i kako “ovu nadolazeću konferenciju ne treba promatrati samo kroz prizmu događaja, već i kao mjesto razmjene iskustava i znanja o načinima kako nadolazeće trendove iskoristiti u svoju korist i tako profitirati na poslovnom planu”.

Nagrade najboljima

Osim razmjene znanja i iskustva o najnovijim trendovima, u programu konferencije predviđena je i dodjela posebne LEARNING DISRUPTION nagrade. Dodjeljuje se organizacijama koje su u protekle dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije. Prijave za sudjelovanje moguće su od 6. svibnja na službenoj web stranici, a kotizacija uključuje konferencijski materijal, osvježenje između predavanja, ručak i pristup konferencijskim radovima. Za više informacija javite na [email protected].

Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta na early bird i redovne cijene ulaznice

Foto: Komunikacijski laboratorij

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više