Ove skandinavske kućne papuče će savršeno nadopuniti naš kućni modni stil!

Svako toliko se dogodi neka svjetska trendovska pomama za određenim modnim artiklom, međutim promjene s kojima smo suočeni posljednje vrijeme su ubrzale najdraži nam trend u modi, a to je individualnost i originalnost.

Biramo pametnije, ne pristajemo na kompromise i želimo prave, kvalitetne i originalne predmete. Više nego ikada smo boravili u kući i tada smo krenuli primjećivati sve i jednu stvar u nekim novim dimenzijama, a time se i otvorila potražnja asortimana koji je bio potpuno zanemaren, a to su kućne papuče.

Interes mladih za “zdravom obućom”

Ako ste ikad pomislili da trebate bolju kućnu obuću to se dogodilo sigurno negdje u ovom proteklom periodu rada od kuće, a potvrđuje to i naša članica Silvija Erdelić čija tvrtka zastupa male europske proizvođače zdrave obuće te ih plasira na naše tržište. U nekom trenu su svakodnevno krenuli stizati upiti o kućnom programu i ljudi su tražili savjete o najboljem odabiru.


Pročitajte više: Može li toplije i veselije? Izabrali smo nekoliko modela šarenih božićnih pidžama


Po prvi put smo doživjeli stvarni interes mlađe populaciju u tom segmentu, posebno puno upita smo dobili putem stranica na društvenim mrežama @Anatomska obuća i @Nosim dobre cipele o izradi, kvaliteti, materijalima i o dobrobiti na zdravlje određenog modela.

Švedski brend vraća modu prirodnim izvorima

Poseban interes se pojavio za brendom Axelda iz Švedske kojeg karakterizira povratak prirodnim izvorima što je od iznimne važnosti za budućnost. Axelda brend je fokusiran na kvalitetu, prirodu i udobnost od 2006. godine. Temelj Axelda proizvodnje čini razumijevanje da stopala su sretnija kada su topla, suha i kada dišu.


Pročitajte više: Top 5 čizmica za trendi zimu 2021./2022.


Sa skandinavskim zemljama dijelimo mnoštvo osobnih životnih filozofija o sretnijem životu, uživanju u malim stvarima i povratku prirodi!

Program od ovčjeg krzna je izvrsna preporuka za osobe koje pate od loše cirkulacije stopala iz razloga jer prirodno krzno je najbolji prirodni termo regulator kao i njegov nusprodukt vuna. Odavno je poznato da ovčje krzno ima blagotvorna svojstva na ljudski organizam i može se koristiti kao učinkovito sredstvo u otklanjanju i liječenju nekih zdravstvenih problema.

Poznato je da elektrostatičko polje kod trenja ima pozitivan učinak na bolne zglobove, umor, artritis i mišiće, te da prirodno krzno fantastično održava stalnu tjelesnu temperaturu. Krzno u dodiru sa kožom konstantno obavlja mikro masažu i ima umirujuće djelovanje, a i poboljšava cirkulaciju. Utvrđeno je da krzno i koža ovce su se koristili u zacjeljivanju osjetljive i upaljene kože, otporni su i ne uzrokuju alergije, te sprječavaju gljivična oboljenja. Axelda nam je u zimskoj kolekciji pripremila pravu poslasticu u širokoj paleti boja i modela.

Savršen poklon za ispod bora potražite u bolje opskrbljenim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Pripremljeno u suradnji sa Erdelić d.o.o.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

poslovanje u estoniji

U RH ćete izgubiti 200, a u Estoniji 50 sati na...

Početkom ožujka za članice Women in Adria i članove Udruge glas poduzetnika održale smo webinar naziva Estonsko...
- Advertisment -