LeverUP održava seminar na kojem otkriva tajne Salesforcea

Vodeće telekomunikacijske tvrtke iz Baltika i Austrije, razne platforme za e-trgovinu te proizvodne tvrtke povjerile su postavljanje Salesforcea najbolje svjetske platforme za prodaju i upravljanje odnosima s klijentima firmi LeverUP. LeverUP Consulting otvara vrata svim tajnama Salesforce platforme putem seminara koji će se održati 26. travnja na lokaciji Rooftop Lateral.

Zašto je važan Salesforce?

Salesforce je američka softverska tvrtka bazirana na cloudu koja nudi CRM (softver za upravljanje odnosima s klijentima) kojim svojim klijentima pomaže putem autmatizacije podići na višu razinu  prodaju, korisničku službu, marketing, analitiku itd. Osnovana 1999. godine, tvrtka je postala jedna od najvećih svjetskih tehnoloških kompanija. U trenutku objave, Salesforce je 49. najveća tvrtka na svijetu prema tržišnoj kapitalizaciji procijenjena na gotovo 190 milijardi dolara.

Jasno je da implementacija Salesforcea sama po sebi nije dovoljna. Njegov golemi ekosustav nedokučiv je za većinu krajnjih korisnika, a investicija je od koje svaki poduzetnik očekuje povrat i vrijednost. No kako možete osigurati da nakon kupnje  sportskog automobila na kraju ne završite vozeći bicikl?


Pročitajte više: Direktorica koja je postala majka na samom početku karijere s nama je podijelila kako na to gleda 20 godina kasnije


I gdje tu nastupa LeverUp?

Prema Dariji Nemchonok, generalnoj direktorici i suosnivačici LeverUP Consultinga, uključivanje stručnjaka izvan tvrtke, odnosno managed services, može jamčiti visok ROI na investiciju.

“Klijent uz managed services dobiva jednog stručnjaka iza kojeg stoji više od 20 neupitnih lidera u svojim područjima. Svaki od njih ima dugogodišnje iskustvo u Salesforce ekosustavu. Gotovo je nemoguće, ali i preskupo imati ovaj know-how u vlastitoj tvrtki. ”

Salesforce ima nenadmašan ekosustav

Salesforce cloud rješenja nevjerojatno su fleksibilna i agilna. Svaki oblak ima gotovo neograničenu funkcionalnost ugrađenu u rješenje, a još više ih se može dodati putem AppExchangea u kojem se nalazi preko 8000 aplikacija. Iz tog razloga Salesforce ponekad može biti kompliciran za krajnjeg korisnika.

“Možda se čini da platforma nije dovoljno dobra, no postoji mogućnost da neke funkcionalnosti nisu pravilno implementirane ili zaposlenici nisu naučeni kako ih koristiti”, rekla je Daria.

Ovdje na scenu stupaju LeverUP-ovi predani Salesforce developeri i arhitekti. “Imamo visokokvalificirane ljude, znanje, vještine te prethodno iskustvo za rješavanje čak i najsloženijih problema. Gledamo širu sliku i možemo se pobrinuti da platforma služi vašim poslovnim interesima”, dodaje ona.


Pročitajte više: LeverUP uvodi prave inovacije u marketinški i IT svijet


Što radi managed services?

Jedan dio posla LeverUP-a je ispraviti netočne ili nedovršene implementacije te osvježiti implementaciju kako osigurali da odgovara novim poslovnim planovima, lansiranju novih proizvoda ili novim akvizicijama. Drugi dio je održavanje postojećih sustava ili postavljanje na višu razinu kako bi se ispunili visoki poslovni zahtjevi. U oba slučaja uključivanje partnera za upravljanje ima smisla te osigurava dobar ROI.

“Zahvaljujući našem iskustvu, brzi smo u prepoznavanju i razumijevanju problema. Dakle, našim stručnjacima treba vrlo malo vremena da vide što nije u redu sa sustavom. U pravilu se radi o zastarjeloj implementaciji ili o nedovoljnoj obuci krajnjih korisnika u kombinaciji s nedostatkom dokumentacije”, kaže Daria.

LeverUP-ov managed services obučava krajnje korisnike i nastavit će im pružati podršku u budućnosti. “Migriramo podatke, poboljšavamo korisničko iskustvo i isporučujemo optimalna rješenja za svakog klijenta ovisno o njegovim zahtjevima. Postavljamo kampanje, podižemo marketing performanse, gradimo put svakog klijenta kroz sustav i još mnogo toga. Klijent pruža vizualne elemente i sadržaj, a mi radimo tehničku magiju.”

Transparentnost je ključ

LeverUP se jako ponosi svojim maksimalno transparentnim radom. “Ne angažiramo freelancere radi realizacije projekta. Uvijek se oslanjamo na svoje zaposlenike jer sigurnost podataka smatramo vrlo važnom.”

Pridružite se LeverUP-u 26. travnja na Rooftopu Lateral. Tijekom seminara govorit će o uobičajenim pogreškama i problemima s kojima se korisnici mogu susresti te će podijeliti savjete o tome kako ispuniti svoje KPI-ove i povećati ROI ulaganja u Salesforce.

Za seminar se možete prijaviti putem poveznice.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -