Ove ljetne dekoracije osvojit će vaše goste!

Novi trendovi u dekoriranju privatnih i poslovnih evenata se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali sada više nego ikada važna je tema. Iako imamo divnih elemenata kojima smo okruženi, koji su autohtoni i naši, klijenti vole i svjetske poput onih inspiriranih talijanskom obalom bogatom tipičnih ornamentima u žarkim bojama.

Ljetne dekoracije: bojame limuna i mora

Tako na primjer u dekoriranju koristimo sve više svježe voće, začinsko bilje i elemente koji daju topli ugođaj poput svijeća svih oblika i boja.

Ponajprije prostor diktira realizaciju zadane teme i tu imamo najviše izazova u našoj kreativnost. Međutim najvažnije je gdje god bili za početak dobro uskladiti boje, zatim oblike i ornamente, tada dodati glavni element i popuniti sa detaljima koji će zaokružiti dojam. 


Pročitajte više: Što su to održivi eventi i zašto su važni za nas?


Igra boja i začina

Ovog ljeta za ljetne dekoracije nemojte se suzdržavati ukrasiti stol za goste dobrim lanenim stolnjakom, voćem poput lubenica i limete ili povrćem poput rajčice, celera ili mrkve, dodati začine poput mente, bosiljka, ružmarina, te etažeri, vaze ili čaše u boji.

Čarolija boja, okusa i mirisa i neočekivane dekoracije svakog će gosta ostaviti bez daha. Samo je potrebno još vrhunsko raspoloženje, malo glazbe i pokoji limoncello za ultimativno uživanje u dobrom društvu. 

Autorica: Monika Fulir, Fulir design

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -