Ljetni nakit koji osvježava svaku odjevnu kombinaciju

Ljetni nakit je itekako dobrodošao u uredu.  Čak i najkonzervativnija uredska okruženja se ljeti opuste, makar zato jer je aktivnost smanjena i puno je manje izlazaka iz ureda i interakcija s klijentima.

Međutim, ljetni nakit koji ćete nositi na posao ipak mora ostati na sigurnijoj strani, da se ne bi previše šarenili. Manje je uvijek više. Radije kupite nekoliko kvalitetnih komada ljetnog nakita koji ćete nositi iz sezone u sezonu, nego hrpu svega i svačega po čemu ćete ostati “zapamćeni”.

Ljetni nakit koji osvježava

Za vas smo pregledali ponudu po dućanima i odabrali ogrlice i narukvice kojima možete osvježiti gotovo svaku odjevnu kombinaciju. Naušnice bi u uredu ipak uvijek trebale ostati decentne. Stav radije izrazite zanimljivom ogrlicom ili narukvicom.

Ljetne ogrlice za sve poslovne stilove

 

Narukvice sa stavom

Radije odaberite jednu narukvicu sa stavom nego više njih koje zvone za vama dok hodate. Ne želite da svi znaju da prolazite hodnikom.

 

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G-a: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...