Neodoljiva ljetna kolekcija matching majica za mame i sinove

Mamasita and Son, brand mame koja ima malog sinčića, u prodaju je pustio novu kolekciju matching majica za mame i sinove s printom Bossy za mamu i The Boss za sina. Majice su inspirirane dvogodišnjakom koji zna što hoće i kako to dobiti. Pravi mali šef.

Aktualna je proljetno ljetna kolekcija t-shirta za mame i sinove i s ostalim printevima: Umorna/neumoran, Stvaram pravila/Kršim pravila, Kakva mama/Takav sin, kao i najprodavaniji komplet Padam na zločeste dečke/Zločesti dečko koji kombinira po želji i majicu za tate.

Majice za vas i vašeg malog šefa

Ako i vi imate dječaka koji voli šefovati, na Facebook stranici Mamasita and Son možete nabaviti oufit koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Majice su izrađene od kvalitetnog materijala, proizvedene u Hrvatskoj i lako se održavaju. Za mame su t shirti, koji se lako prilagođavaju svakoj figuri, a mogu se nositi na više načina – kao duge majice, kao majice koje otkrivaju jedno rame, kao šire kratke majice ili čak na tenisice kao sportska proljetna haljina. Dečki će pak biti pravi mali frajeri u bodiju ili t shirtu . Zajednički su im natpisi s kojima će se poistovjetiti gotovo svaka mama.

majice za mame i sinove

Provjerite i našu oversized tuniku, idealnu za ranojutarnje ispijanje kave ili one brze akcije vožnje u vrtić/školu. Dane kad vam se s nikim ne priča ili jutra koja uzimate za sebe. Tunika je univerzalne veličine, a može se nositi kao kućna haljina, casual varijanta za van ili čak na tajice.

Podsjećamo od nedavno i mame koje su imaju sinove, mogu uživati u usklađenom modnom odabiru. Naime, jedna je mama nakon neuspješne potrage za majicama koje bi uskladila sa sinčićem, odlučila uzeti stvari u svoje ruke. Uz pomoć mašte, kreativnosti i uspješnih suradnica, nastao je brend – MAMASITA&Son.

 

„Oduvijek sam vjerovala u inspirativnu akciju. Jednog ljetnog dana sinula mi je ideja da bih ja mogla raditi majice za mame i sinove, koje sam jako željela za sebe i svog malog „Zmaja“. Od tada me ideja nije napuštala i sa svojom poslovnom partnericom Majom, bacila sam se na posao. Ono što bi mene radovalo, pretočila sam u proizvod u kojem će, nadam se, uživati i druge mame.“ Izjavila je Ivka Armanda Todorović, koja stoji iza novog brenda.

majice za mame i sinove

„Naše su majice proizvedene u Hrvatskoj, kvalitetne i jedinstvene, kao i printevi koje smo stvarale. Nepresušna inspiracija smješnim ili sarkastičnim majicama je moj dvogodišnjak”, dodaje Ivka.

Majice za sada možete nabaviti preko Facebook stranice MAMASITA&Son https://www.facebook.com/mamasitaandson/, a sve proljetno/ljetne kombinacije možete pogledati ovdje: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1784464711614752.1073741840.1318366728224555&type=1&l=875c72dd4e

Našim članicama Mamasita daruje 15 posto popusta uz kod WIA. Popust se odnosi na proljetno ljetnu kolekciju, a na popustu su i ostale majice u dostupnim veličinama.

Foto: Mamasita and Son

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više